Adnátok nekem dekorációs ötleteket hogy milyen legyen a baba szoba?
mi épp tegnap festettünk ki a gyereksarkot (sajna nincs külön szobája).
ilyen lett:
(remélem, jó a link)
a csíkot kimértük, a széleit ragasztószalaggal leragasztottuk, hogy ne fessünk túl a területen. maszkolófólia (pantone boltokban kapható) hátuljára felrajzoltam a felhőket és a repcsit, kivágtuk, felragasztottuk. festettünk, megszáradt, leszedtük. kb 3 óra volt az egész művelet.
Nagyon jól néznek ki! Én arra gondoltam hogy festetek egy keretet. Olyan lenne mint egy festmény, csak mesefigurák lennének a főszereplök. Mit gondoltok? Ha van még más ötlet, szivesen látom :)
Unikornisz, tényleg klasz lett!
úúúú, ez nagyon jó! Én pont ma délután gondolkodtam hasonló ötleten, mert nem akarjuk szanaszét fúrni a falat, viszont így nem tudjuk kirakni a meseképeimet. átvillant az agyamon, hogy felfestem az egészet, képestől, keretestől :)
szerintem jó ötlet, akrilfestékkel simán meg lehet csinálni, fog a falra, már próbáltam.
a dicséreteket köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!