Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik a Jahn Ferenc Dél-Pestibe szültek? Hogyan zajlik ott a szülés? Milyen lehetőségek vannak (labda, fürdőkád stb. )? Van baba mama szoba? Esetleg ha van ezért kell fizetni?

Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért,de ezeket még nem tudom.A héten megyünk az orvoshoz és majd megkérdezem tőle is,de megköszönném ha addig valaki leírná az ő saját tapasztalatát.32 hetes km.
2009. szept. 21. 08:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne, mert januárba én is ott fogok szülni.Mondjuk amiket én eddig hallottam azok pozitívak voltak.De kiváncsi lennék más véleményére is.
2009. szept. 21. 10:09
 2/18 A kérdező kommentje:

Szia!

És te eddig mit hallottál a kórházról?Én nov. elején fogok szülni.

2009. szept. 21. 10:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy baba-mama barát kórház, sok alternatív lehetőség van a szülésre pl.labda stb. és hogy a csecsemősök szülésznők is jók. Neked ki az orvosod?
2009. szept. 21. 10:44
 4/18 A kérdező kommentje:

Kerényi János,de ő a csepeli kórházhoz tartozott csak mivel az megszűnt ide kerültek azok az orvosok.

És neked ki az orvosod?ÉS szülésznőt fogadsz vagy már van?Szerinted érdemes szülésznőt is fogadni?Várod már a szülést?Kisfiú vagy kislány lesz?

2009. szept. 21. 11:03
 5/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én most értem haza a kórházból,most fogadtam meg a szülésznőt.Nagyon szimpi nő,minden hülye kérdésre válaszolt.Van lehetőség gátvédelemre,felszívódó varratokat használnak.Most is tart még a felújítás a szülőszobán.Van 2 alapítványi szoba és most alakították át a függönyös szobákat elválasztottra.Azt is mondta,hogy a babák reggel fél 7-től este 11-ig vannak kint,aztán elviszik őket.Látogatók nem mehetnek be,hanem üvegen keresztül lehet őket megmutatni.Van 1 ágyas alapítványi szoba,a többi 2 és 5 ágyas.Szimpi volt az egész.28 hetes km.
2009. szept. 21. 14:32
 6/18 A kérdező kommentje:

De jó hogy írtál!

És a szülésről nem esett szó?Vagyis hogy hogyan fog zajlani?Milyen lehetőségek vannak stb.?És van mód akkor szülőszoba látogatásra?Mondjuk a dokim azt mondta ajánlani tud ha szeretnénk,de még nem tudjuk hogy érdemes e?És ha szabad kérdeznem az anyagiakról volt szó?Mennyi manapság egy szülésznő?

2009. szept. 21. 16:54
 7/18 A kérdező kommentje:
És ezek az alapítványi szobák milyenek?Mit értesz azon hogy alapítványi szoba?Bocsi a sok kérdésért de nagyon kíváncsi vagyok.Ezekért a szobákért kell fizetni?És ide a férjem sem jöhet be?
2009. szept. 21. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Szia az én orvosom Dr.Tolnay Lajos és beszéltem vele ő fog ajánlani szülésznőt,szerintem fontos mert ő lesz ott veled az elejétől a végéig a doki csak az orvosi résznél konkrétan a szülésnél lesz ott.Én így beszéltem meg a dokimmal.Január elejére vagyok kiírva, az még kicsit odébb van, de már nagyon várom, hogy a kislányomat a karomban tartsam.Én úgy tudom hogy kb.20-25 e ft szoktat adni a szüléstnőnek de persze mindenki maga dönti el.És neked fiad vagy lányod lesz?Pontosan mikorra vagy kiírva?
2009. szept. 21. 19:45
 9/18 anonim ***** válasza:

14:32 vagyok.Nem volt még szó a szülésről.Annyit mondott a szülésznő,hogy majd mindent részletesen elmond.4 hét múlva találkozunk megint,akkor kezdi el a mesét az egészről.Kapok majd listát,mit kell bevinni.Annyit mondott,hogy a vajúdásnál saját hálóing kell,a gyerekágyon pedig már pizsama is lehet.Az alapítványi szoba annyi,hogy ott egyedül vagy és 1 körül bemehet az apuka és este 7ig ott lehet.Fizetni kell érte,azt nem tudom,mennyit.

A szülésznőt kérdeztem az árról,annyit mondott,hogy neki nincs ára,amennyit gondolok.Ahogy hallottam,olyan 20-30e Ft-ot szoktak adni.

2009. szept. 22. 06:56
 10/18 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit,hogy szülésznőt érdemes fogadni,mert ők vannak végig veled.És ebben a kórházban,ha komplikáció mentes a szülés,akkor a szülésznő csinál mindent,orvos nincs is.

Ja,azt is mondta,hogy 72 órát bent kell lenni szülés után.Elvileg ha reggel 8-ig megszületik,akkor az már az első napnak számít,utána a 0.napnak és még 3nap.

2009. szept. 22. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!