Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik a Jahn Ferenc Dél-Pestibe szültek? Hogyan zajlik ott a szülés? Milyen lehetőségek vannak (labda, fürdőkád stb. )? Van baba mama szoba? Esetleg ha van ezért kell fizetni?

Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért,de ezeket még nem tudom.A héten megyünk az orvoshoz és majd megkérdezem tőle is,de megköszönném ha addig valaki leírná az ő saját tapasztalatát.32 hetes km.
2009. szept. 21. 08:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ahha értem!Köszönöm szépen hogy leírtad amit tudsz.A héten talán okosabbak leszünk mi is.Boldog babavárást és könnyű szülést!!

Olyan jó már ezekbe belegondolni nem?Már alig várom annak ellenére hogy eléggé félek a szüléstől,de ez egy csoda amit az ember nem él át mindig.

2009. szept. 22. 09:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves 19:45-ös!

Nekünk kisfiúnk lesz és nov. 11-re vagyok kiírva.

2009. szept. 22. 09:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha már túl leszel az egészen,megírnád,mik a tapasztalataid.Én dec 7-re vagyok kiírva,hátha könnyebben futok neki a dolognak!Könnyű szülést kívánok!
2009. szept. 22. 09:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Tavaly ott szültem, idén is nemsokára :)

Én kértem alapítványi szobát, van egy egyágyas saját fürdőszobával és van két olyan egyágyas, ahol közös a fürdőszoba. Tavaly még úgy volt, hogy akár egész nap ott lehet velem a párom. Nincs fix ára, ki mennyit gondol. Általában 5-20eFt között szoktak adni, de mivel ez alapítványi befizetés, így adóév végén a 30%-át vissza lehet igényelni a befizetett összegnek.

Én orvost fogadtam, szülésznőt nem, de nagyon kedves volt a szülésznő is. Hallottam olyan "rémhíreket", hogy ez az egyetlen olyan kórház, ahol a szülésznők varrhatnak és volt olyan, akinek nagyon elbaltázták. Hogy ebből mi igaz???

A szülőszoba látogatásról:

A 18. kerületben Horváth Lajosné vezető védőnő szervez szülésfelkészítő tanfolyamot (már tart), annak keretében mennek majd szülőszoba látogatásra. Előreláthatólag ez október 14.-én lesz 13:00 órakor, ha akkor valami van (pl. látogatási tilalom), akkor egy hétre rá. Tegnap beszéltem vele, azt mondta, hogy a kerületi védőnőknek mindenképpen előtte szól, de gyakorlatilag bárki csatlakozhat, a 9. emeleten van a randevú helyszíne.

Nekem az már valószínűleg késő, én majd ma-holnap felhívom a kórházat, hogy külön mikor lehet menni, állítólag nagyon segítőkészek, majd meglátjuk. Tavaly csoporttal voltam, jó volt, mert olyan kérdések is felmerültek mások által, ami nekem ott nem jutott eszembe.

2009. szept. 22. 10:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem is gondoltam volna hogy ilyen szoba is van :-)))

Ez nagyon jó.És a szoba annyi vagy a szülésznő "tarifáját" mondtad?Hát mi ilyen tanfolyamon nem voltunk és nem is tudtuk mikortól van ilyen vagy hogy egyáltalán van ilyen.Így is megnézhetjük a szülőszobát?Ja és még egy.Ha ilyen alapitványi szobába vagyok akkor a babuci is ott van velünk?Vagy ugyanúgy csak szopizni hozzák be és utána elviszik?Eddig tetszik amit hallottam ill. olvastam a kórházról.Pedig levoltam egy kicsit hangolva mert amikor genetikain voltam hát mit ne mondjak nem nézett ki valami jól belülről.De most felcsillant a szemem.

Ja és kedves utolsó előtti: persze megírom hogy mi volt.ÉN nov. 11-re vagyok kiírva.Úgyhogy még nekem is van időm.

2009. szept. 22. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Én az alapítványi szoba tarifáját írtam, a szülésznő tarifáját nem tudom, mert mint írtam, nekem nem volt fogadott szülésznőm. És akár alapítványi, akár sokágyas egész nap veled van a bébi, ahogyan már az egyik válaszoló írta, reggel 7-től este 11-ig. Ha jól emlékszem 9-10 körül elviszik őket, mert akkor van vizit a babáknak és az anyukáknak is.

10:01-es

2009. szept. 22. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Már megint én (10:01-es).

Most beszéltem a kórházzal, ma du. 14:00 órakor van előadással egybekötött szülőszoba látogatás, de tulajdonképpen bárki, bármikor odamehet, ha van szabad szülésznő (és nincs dömpingszülés), akkor nagyon szívesen körbevezetik az érdeklődőt. 9. emelet, be kell csengetni.

2009. szept. 22. 12:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a felvilágosítást!!!:-))))
2009. szept. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!