Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Április végére vagyok kiírva....

Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 20:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

4. válaszoló vagyok,és én is fent voltam éjszaka 2- fél 5-ig.Nekem kicsit fájdogált a pocim,olyan tompán.Ma egész nap keményedik a hasam és leszakad a derekam.Plusz,belőlem is folyik valami vizes fehéres akármi.Lehet,hogy a holnapi front kihozza a babát.Legalábbis reménykedem benne.:)

2012. ápr. 13. 14:58
 22/42 anonim ***** válasza:
Hát halljátok!!!!!! 8. vagyok :) és én is fél 2- 4 ig fent voltam. Én nem bánnám ha a front meghozná a kislányomat! :) egész éjjel meg egész nap keményedett a hasam, már harmadik napja lazább a székletem. a derekam is fáj, tegnap este jóslóim is voltak megint. Ma is mennem kellett CTG-re, nem mutatott semmit, de valószínű, hogy kedden be kell feküdnöm és indítják, amit nagyon-nagyon nem szeretnék, ezért is kérlelem a lánykám, hogy induljon meg a nagyvilágba még kedd előtt... jah és nekem is van valami folyásom, jóval bővebb mint eddig volt, de magzatvíz nem szivároghat mert ugyanannyi a méhszájam mint volt :( 2210
2012. ápr. 13. 15:09
 23/42 anonim ***** válasza:

Utolsó, velem is ez van. Szóról szóra... Nulla alvás éjszaka, most folyamatos szurkálás a méhszájamnál, keményedések, görcsök... Leginkább a fehér folyás aggaszt, bár azt hiszem nem magzatvíz, manó apuja szerint is csak jóslózok, de picit aggódom... Na, majd meglátjuk mi lesz. :)

12. vagyok

2012. ápr. 13. 15:10
 24/42 anonim ***** válasza:
Ketrin vagyok. Nekem azóta is tart a fájás, keményedés, menni is alig birok, pedig rengeteget kell pisilni. Akkor elég sokan fent éjszakázunk, biztos a front okozza, de reméljük már nem sokáig marad így, mert elég kellemetlen tud lenni. Nekem az nst-t 35 hetesen kezdték, már akkor elég szép fájásokat bemért,36 hetesen nem sok mindent mutatott, 37 hetesen megint voltak elég szépek. Kedden megyek megint ha addig még meg nem szülök. Derekam is borzalmasan fáj :(
2012. ápr. 13. 15:34
 25/42 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Én most épp a neten keresgélek valami itthoni praktikát ami beindítja a szülést, találtam is valami talpmasszázst, a boka alatt a talpam belső felét kell masszírozni, most is épp azt csinálom, nem akarom hogy megindítsák :( kedden ugye be kéne feküdjek :(
2012. ápr. 13. 15:42
 26/42 anonim ***** válasza:

Én is itt keresgélek a neten, már tiszta szenvedés minden. Bárhogy mozdulok ropognak a csontjaim, jobb ha meg sem mozdulok :) Keddig még van 3 nap és remélem a front beindítja, csak találsz valami hasznos praktikát is. :)

Ketrin

2012. ápr. 13. 15:55
 27/42 anonim ***** válasza:

Kiskacsa vagyok. Vicces hogy mindannyian fent voltunk ráadásul ugyanabban az időszakban :) nekem is vannak keményedések, de az a "baj" hogy máskor is szokott lenni szerintem ennyi vagy nem tudom. óránként tuti van egy de van hogy kettő. Ismeritek a front-előrejelzéses honalpot? Ott nézegetem mostanában mikor mi várható :) [link]

ha érdekel titeket :) szülésindító praktika lehet még esetleg a bő fahéjas dolog, lehet este bepróbálkozok egy jó kis tejbegrízzel. :) Bár a férjem azt mondta holnap nem szülhetek :))) mert nem tud kivel cserélni ami a munkáját illeti. :) (de majd meglátjuk) :) sok erőt majd jelezzen mindenki kivel mi van :)

2012. ápr. 13. 16:16
 28/42 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Húúúúúúúúúú most megkívántam a tejbegrízt, és lehet hogy az lesz a vacsi :) az a baj, hogy az eddigi frontok se tudták nálam előcsalogatni a nagylányt, hát lehet majd ez. Nálam egyébként a napokban megsokszorozódtak a keményedések, és néha derékfájás is társul hozzá....
2012. ápr. 13. 17:31
 29/42 anonim ***** válasza:
Nekem most egy jó adag tejberizs fahéjjal nyerő volna. Ketrin
2012. ápr. 13. 17:41
 30/42 anonim ***** válasza:

:D :D :D

Még én is itt vagyooook-megint késve..de ma is porgos napunk volt.Szóval 13as vagyok,hihihiii,ÉN SEM ALUDTAM...:'( Éjfélre estem ágyba,3-ig aludtam.Aztán csak szenvedtem.Nem fájt semmim,egyszerűen csak nem tudtam aludni.Délután se sikerült,most még huzom az időt,hátha így menni fog.Semmi extrat nem érzek,azaz a huvelyembe szurkal rendesen egész nap,meg olyan feheres folyásom is van,de ez mind.Hm,azt hiszem, a péntek

13at is túléltuk,holnap meg esküvőre vagyunk hivatalosak-kicsit messzebb..-,szerintetek bevallaljuk?!A nagyfiam is jön velünk,hol lenne ő,ha. esetleg beindul a szülés?Bár nem úgy néz ki..Kicsit félek..úgy érzem,még lelkileg nem készültem fel rendesen..?

Na,kíváncsi vagyok,kinek lesz még elsőnek a. Picurija :) az enyém nem siet,pedig 2-3nap múlva elvileg jönnie kellene!:)

2012. ápr. 13. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!