Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?
Sziasztok!
4. válaszoló vagyok,és én is fent voltam éjszaka 2- fél 5-ig.Nekem kicsit fájdogált a pocim,olyan tompán.Ma egész nap keményedik a hasam és leszakad a derekam.Plusz,belőlem is folyik valami vizes fehéres akármi.Lehet,hogy a holnapi front kihozza a babát.Legalábbis reménykedem benne.:)
Utolsó, velem is ez van. Szóról szóra... Nulla alvás éjszaka, most folyamatos szurkálás a méhszájamnál, keményedések, görcsök... Leginkább a fehér folyás aggaszt, bár azt hiszem nem magzatvíz, manó apuja szerint is csak jóslózok, de picit aggódom... Na, majd meglátjuk mi lesz. :)
12. vagyok
Én is itt keresgélek a neten, már tiszta szenvedés minden. Bárhogy mozdulok ropognak a csontjaim, jobb ha meg sem mozdulok :) Keddig még van 3 nap és remélem a front beindítja, csak találsz valami hasznos praktikát is. :)
Ketrin
Kiskacsa vagyok. Vicces hogy mindannyian fent voltunk ráadásul ugyanabban az időszakban :) nekem is vannak keményedések, de az a "baj" hogy máskor is szokott lenni szerintem ennyi vagy nem tudom. óránként tuti van egy de van hogy kettő. Ismeritek a front-előrejelzéses honalpot? Ott nézegetem mostanában mikor mi várható :) [link]
ha érdekel titeket :) szülésindító praktika lehet még esetleg a bő fahéjas dolog, lehet este bepróbálkozok egy jó kis tejbegrízzel. :) Bár a férjem azt mondta holnap nem szülhetek :))) mert nem tud kivel cserélni ami a munkáját illeti. :) (de majd meglátjuk) :) sok erőt majd jelezzen mindenki kivel mi van :)
:D :D :D
Még én is itt vagyooook-megint késve..de ma is porgos napunk volt.Szóval 13as vagyok,hihihiii,ÉN SEM ALUDTAM...:'( Éjfélre estem ágyba,3-ig aludtam.Aztán csak szenvedtem.Nem fájt semmim,egyszerűen csak nem tudtam aludni.Délután se sikerült,most még huzom az időt,hátha így menni fog.Semmi extrat nem érzek,azaz a huvelyembe szurkal rendesen egész nap,meg olyan feheres folyásom is van,de ez mind.Hm,azt hiszem, a péntek
13at is túléltuk,holnap meg esküvőre vagyunk hivatalosak-kicsit messzebb..-,szerintetek bevallaljuk?!A nagyfiam is jön velünk,hol lenne ő,ha. esetleg beindul a szülés?Bár nem úgy néz ki..Kicsit félek..úgy érzem,még lelkileg nem készültem fel rendesen..?
Na,kíváncsi vagyok,kinek lesz még elsőnek a. Picurija :) az enyém nem siet,pedig 2-3nap múlva elvileg jönnie kellene!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!