Honnan tudhatom, hogy kész vagyok a baba vállalásra?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mikor mondhatom, h készen állom a babavállalásra?
Mindig érzem h tök jó lenne egy baba, meg minden...
Anyagiak még nem biztosított, de juliustól lesz olyan munkám, ami mellett nyugodtan lehetne babám:)
20éves vagyok, 3 és fél éve vagyok együtt párommal, és én már szeretnék babát 1-2 éven belül.
Szerintetek? honnan tudom h jöhet a baba?
Köszönöm a válaszokat!:)
Én soha nem éreztem késznek magam, hiába van kettő az első 28 évesn becsúúszott, a második sem volt tervezve igazán, pedig akkor 37 voltam.
Ez így azért volt jobb, mert magamót szerintem soha nem akartma volna 100%-osan.
20 évesen aztán végképp nem
köszi!
bár én tökre örülnék egy pici babának!:)
szoktam azon is gondolkozni, h milyen legyen a babakocsi, merre nézzen a baba, mit vennék neki:) milyen nevet adnék neki stb:)
ez igaz!
köszi:)
felnő a feladathoz az ember.
ha arra várnánk, hogy "készek legyünk rá", akkor sosem jönne el az ideje. épp a babától leszel felnőtt, tőle leszel képes rá.
kérdezd meg a párodat, és ha min2en szeretettel várjátok, akkor rajta!
ebben van vmi:)
Szia! 20 éves vagyok, és 4 hónapos a kisfiam. 1 év múlva terveztük a babát, de előbb becsúszott, így hát jött. :) Mint ahogy írták itt előttem, felnőttem a feladathoz, és nagyon élvezem, hogy anya vagyok, el sem cserélném semmire.
20 évesen is lehet az ember jó anya, sőt lehet jobb anya is akár, mint más 30 évesen. Ha be van biztosítva minden, és mind2-en szeretnétek, akkor jöhet a baba!
gratula a babucihoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!