Miért fáj ott lent? 38+3 vagyok és azt mondta ma a doki, hogy a baba fejvégű de nincs még beékelődve a feje, nem áll még kész a megszületésre.
Úgy tűnik mindig vannak első látogatók :)
Szerintem ez a beilleszkedés egy folyamat, vannak fokozatai. Nekem kb 2 hete volt nagyon durva, pont amiket írtál. De érdekes hogy mostanra (38) enyhültek a tünetek.
Már nem érzem az egész fejét, ahogy ott feszül.
Ezért gondolom hogy amíg útban van, addig lehet jobban érezni, aztán ha mér nem mocorog, akkor enyhül a helyzet.
Most már csak néha zsibbad a combom, amiért nyomja az idegeket.
Első vagyok.
Ugyan honnan kellett volna tudnom, hogy erre gondolsz?! Persze miért is ne lennél lusta érthetően, magyarul ideírni, mi a bánatra gondolsz!?!?
Elsőre te sem értenéd biztos, ha ideírnám; 12/10-es készlet, pedig "köztudomású", hogy 12-húros gitárra keresek 10-es méretű húrkészletet........:(((......Én kérek elnézést!
Az elsőnek már NO KOMMENT! Nem rosszból írtam amit írtam,de itt tényleg mindenki csak így szokta,ennek ellenére szerintem durván reagált,bár lehet én vagyok így a végefelé hisztisebb.
A kedves velem egyidősnek: Én már jó ideje C2110 vagyok,azaz a belső méhszáj még zárt.S te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!