Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fáj ott lent? 38+3...

Miért fáj ott lent? 38+3 vagyok és azt mondta ma a doki, hogy a baba fejvégű de nincs még beékelődve a feje, nem áll még kész a megszületésre.

Figyelt kérdés
Akkor miért van az,hogy napok óta úgy ficereg a gyerkőc,hogy majd szétszakadok ott lent.Mondjuk főleg akkor vettem észre amikor ülök,de előfordul fekvő pozícióban is.Egészen alul fáj,néha olyan mintha az már a hasam alatti rész lenne.
2009. máj. 12. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a külsö zárt még mindig,a többi nyitott.jaj nagyon kiváncsi vagyok már mikor jön el az idő,derekad nem fájdogál?Nekem nem,olyan pár hete néha éreztem de most nem.Ha valami történne nálad irj ám!
2009. máj. 13. 09:36
 12/12 A kérdező kommentje:

A derekam már egy jó ideje fáj,ma egész nap az egész hátam is fájt!

Ha gondolod,hogy további eszmecserét is folytathatnánk,írj privire.Az emaileimet gyakrabban nézem meg egyszerűbb ott írni,mint itt megkeresgetni mindig a dolgokat.

2009. máj. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!