Szorongást mennyire érzi a baba? Már teljesen kész vagyok!
5 hetes terhes vagyok és sajnos nagyon rosszul alszom. Már-már annyira félek az estétől, hogy átmegy egy fajta szorongásba. Elaludni még csak el tudok, de ha valamiért felébredek éjjel, elkezd kattogni az agyam, többek között azon, hogy na most megint nem fogok tudni visszaaludni és annyira felhúzom magam, hogy hevesen ver a szívem, van, hogy görcsbe rándul a gyomrom stb. Aztán persze nagy nehezen mégis visszaalszom. De már van,hogy este 7-8 körül rám tör az idegesség. Akkor meg már azon idegeskedem, hogy ez most biztos nagyon árt a picinek! Fáradt nem vagyok másnap, szóval azzal nincs gond,meg nap közben semmi bajom nincs, csak este.
Terhességem előtt is volt ilyenem néha, akkor néha bekaptam egy szem altatót, de most nem szeretnék. A gyógynövényes, homeopátiás szerek sajnos rajtam nem segítenek!
Van olyan altató, amit kismamák is szedhetnek? Vagy hagyjam és fogadjam el, hogy ez van!
Köszi Neked is!
Azt tudom, hogy nincs bajom!:) Anno amikor másfél éve kijött rajtam ez az álmatlanság, akkor volt először, hogy úgy vert a szívem,hogy azt hittem kiugrik. Akkor elmentem dokihoz, de semmi gond, szerinte is "csak" pánik! Annyira nem érzem súlyosnak,hogy pszichológushoz forduljak, lévén napközben nincs bajom, csak ha jön az alvásidő! Egyszerűen semmivel nem tudom elterelni a gondolataim.
Azért gondoltam,hogy hátha van valamilyen altató, amit babások is szedhetnek, bár ez a végső megoldás, de úgy gondolom azzal sem ártanék jobban a babának, mint ezzel a minden éjjeli idegességgel!
én 15hetes vagyok,de mióta babás vagyok alig alszok és sokat idegeskedek...nekem is van szívdobogásom és olyankor a gyomrom is összeszorul,nem régen voltak pánikrohamos gondjaim,és eléggé parázós is vagyok,de én is nagyon félek hogy árthatok a babának.
Szerintem az alvászavar a hormonoktól van..nem hiszem hogy tudsz mit csinálni,max iszogass nyugtató teákat.én kamilla teát szoktam inni,attól könnyebben elalszom(ha fel is ébredek éjjel)
Köszi Sorstárs!:)
A teát akkor megint kipróbálom! Hátha! Remélem nem lesz baja a picúrnak! Szerencsére én csak este idegeskedem, napközben semmi bajom! De az éjjelek nagyon rosszak!
Vigyázz magatokra!
Szia!
Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak, max. Te készülsz ki!
Én is van, hogy pszichésen rágörcsölök az alvás-nem alvásra és akkor bizony nem megy... a terhességeim elején ez meg extrán kijött. Szinte minden éjjel. Valahogy el kellene lazulnom, kicsit fizikailag is lefárasztani magad, az segíthet. Vagy próbálj meg valamilyen elalvást segítő terápiát, sokféle van.
Nekem szerencsére nem ilyen súlyos a problémám, mint Te leírtad.
Sok sikert!
Szerintem sem lesz baja, legalább ezen ne görcsölj :) Tudom, vannak, akik ezt mondják, de te ne ebben higgy, úgysem tudsz megnyugodni, annál rosszabb lesz csak.
Szerintem tojd le a problémát, akkor talán elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!