Szorongást mennyire érzi a baba? Már teljesen kész vagyok!
5 hetes terhes vagyok és sajnos nagyon rosszul alszom. Már-már annyira félek az estétől, hogy átmegy egy fajta szorongásba. Elaludni még csak el tudok, de ha valamiért felébredek éjjel, elkezd kattogni az agyam, többek között azon, hogy na most megint nem fogok tudni visszaaludni és annyira felhúzom magam, hogy hevesen ver a szívem, van, hogy görcsbe rándul a gyomrom stb. Aztán persze nagy nehezen mégis visszaalszom. De már van,hogy este 7-8 körül rám tör az idegesség. Akkor meg már azon idegeskedem, hogy ez most biztos nagyon árt a picinek! Fáradt nem vagyok másnap, szóval azzal nincs gond,meg nap közben semmi bajom nincs, csak este.
Terhességem előtt is volt ilyenem néha, akkor néha bekaptam egy szem altatót, de most nem szeretnék. A gyógynövényes, homeopátiás szerek sajnos rajtam nem segítenek!
Van olyan altató, amit kismamák is szedhetnek? Vagy hagyjam és fogadjam el, hogy ez van!
Köszi Nektek is!
Igazatok van, megpróbálom letojni! Éjjel is kb. másfél órát forgolódtam, de már nem húztam fel magam!:) Úgy voltam vele, hogy már kb. 4 órát aludtam, ha nem megy, az is elég lesz! Aztán persze elaludtam! Úgy fogom fel, hogy ha meg lesz a pici, akkor sem tudok sokkal többet aludni, legalább már most felkészülök rá!:)
A 4. babámat várom. Mindegyikkel az első hetekben tapasztaltam ezt. GYors szívverés még a fülem is zúgott. A végén már este tiszta pánik voltam, hogy aludni kell. De idővel elmúlt. /most a nagy pocak miatt nehéz/ Ha árt a babának, ha nem, ez van. Aki hajlamos rá, nem tud vele mit kezdeni. Nekem az segített, hogy hideg fejjel megpróbáltam végig gondolni, hogy tulajdonképpen mindig is imádtam aludni, a lefekvés pedig a nap fénypontja volt számomra. Próbáltam ezt a jó érzést minél többször felidézni és átélni és ez segített.
A Schüssler sók közül az 5-ös számú az, ami erre a problémára nekem még a megoldást jelentette.
Ja és kérd meg este a párod, hogy finom krémmel jól maszírozzon át, esetleg egy csepp levendula olaj a párnád csücskére!!! Szép álmokat!
33 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!