Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA nélküli szülés?

EDA nélküli szülés?

Figyelt kérdés
A mi kórházunkban nem alkalmaznak EDA-át.Fájdalomcsillapításként valami koktélt kap az ember az infúzióba és ennyi.Engem nagyon lesokkolt a hír, mert meg voltam győződve róla, hogy ezt már mindenhol kapja a szülő nő, ha szükségét érzi. EDA nélkül, hogy lehet végigcsinálni???
2012. ápr. 4. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem hol a problémád. Nem írtad le, hogy milyen alpári választ kaptál itt. Egyébként pedig nem látom, hogy ebben a kérdésben bárki is hol támadt neked vagy a véleményednek. Ha EDA-val szeretnél szülni, akkor szülj azzal, itt senkinek semmi baja a választásoddal. Az, hogy 2012-ben egy terhes nőnek legyen joga választani, hogy EDA-val szül, vagy anélkül, az ebben a kérdésben teljesen lényegtelen, mert a kérdező nem erre volt kíváncsi, mi pedig nem tudunk semmit tenni, hogy minden egyes kórházban elérhető legyen az EDA. Oda kéne fordulni, ahol tenni is tudnak ebben az ügyben. De az tény, hogy EDA nélkül is meg lehet szülni, és ugyanolyan jó szívvel gondolunk vissza a szülésre (minden fájdalom ellenére, ami egyébként utólag már nem is lényeges), mintha fájdalomcsillapítással szültünk volna.
2012. ápr. 8. 20:30
 72/73 anonim ***** válasza:
SIMÁN végig lehet csinálni, ne izgulj.
2012. ápr. 9. 17:03
 73/73 anonim ***** válasza:

Én kaptam EDAt ,félreszúrták 3x és nem hatott,ellenben leállította az egész folyamatot,oxi mellet.

soha többet EDAt

Melyik kórház?

Egyébként ez felháborító mert körzet szerinti kórházban kell szülnöd,tehát aki az utca egyik felén lakik neki joga van fájdalom csillapításhoz aki a másik oldalon annak nincs...

2013. ápr. 10. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!