Fájdalom nélküli szülés mennyire gyakori?
Igen, 5 ujjnyi a vége... Szerintem centit akart írni a kérdező.
Első fiam túlhordtam, bent feküdtem. Semmi fájásom nem volt. Egyik éjjel feszítést éreztem a lábam közt, sznő megvizsgált, 3 ujjnyi. Hívták a dokim, burkot repesztett. Mire a szülőágyra feküdtem, eltűnt a méhszáj. Semmi fájdalmat nem éreztem. Tolófájásaim sem voltak, doki irányított mikor és mennyit nyomjak.
Második fiam szintén túlhordva, bentfektetés. Indították. Na, itt megtudtam mi az a fájás, bár az nst semmit nem mutatott. Keményedésem, feszülésem nem volt, dokinő is furcsállta, hogy nem érzi a pocakomat megfeszülni. Eközben én üvöltöttem a fájdalomtól, mert bent lent a méhszájamnál éreztem az elviselhetetlen fájdalmat, mintha ki akarták volna tépni, csűrés, csavarás, nemtudom hogy írjam...
Mégis, a mai napig azt mondom, hogy ezt a szülést még egyszer átélném, ha a sors megadatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!