A mi kórházunkban nem alkalmaznak EDA-át.Fájdalomcsillapításként valami koktélt kap az ember az infúzióba és ennyi.Engem nagyon lesokkolt a hír, mert meg voltam győződve róla, hogy ezt már mindenhol kapja a szülő nő, ha szükségét érzi. EDA nélkül, hogy lehet végigcsinálni???
Azért mert Tekapsz fájdalomcsillapítást,a babád nem kap!
Pont ezt hozzák fel mindig az EDA mellett,hogynem megy át a babába...Vagyis neki ugyanúgyfáj!
2012. ápr. 5. 17:49
32/73 anonim válasza:
Nyilván le kellett pontozni mindenkit a SAJÁT tapasztalatáért...nevetséges már itt néhány ember komolyan mondom...
2012. ápr. 5. 17:54
33/73 anonim válasza:
31-es:
a megszületőben lévő magzatnak NINCSENEK fájdalmai. Érte ebből a szempontból felesleges az aggodalom. Node, akinek rögzült tévhitei vannak...
2012. ápr. 5. 18:30
34/73 anonim válasza:
Például neked. Szerinted a megszülető magzatnak kellemes átnyomódni a szülőcsatornán igaz? Neki kellemes ahogy a feje eldeformálódik, ahogy a fájások során összepréselődik.
2012. ápr. 5. 19:10
35/73 anonim válasza:
Nyilván érez bizonyos ingereket, de ez természetes. EZÉRT az anyjának - különösen, hogy a hatékony fájdalomcsillapítás elérhető - feltétlenül szenvednie kell? Mennyibhen csökkenek a magzatot érő nyomási ingerek, ha az anya ordít a fájdalomtól? Nos? Megmondom: semennyiben.
2012. ápr. 5. 19:27
36/73 anonim válasza:
Én is megmondom, hogy nem mindenki ordít, és nem mindenki éli meg borzalmas kínként. :)) Nahát! :O :) Lehet érte lepontozni! :)
2012. ápr. 5. 19:32
37/73 anonim válasza:
Egyébként muszáj volt ebből is vitát nyitni? (Költői kérdés, ezen az oldalon létkérdés a másikba belekötni) Aki akar kér fájdalomcsillapítót aki nem, az nem. Én nem kértem. Bírom a fájdalmat, és talán a sportolói múltamból kifolyólag "csalásnak" éreztem volna a fájdalomcsillapítást. Természetesen nem az, de nem tudom másként megfogalmazni.
Aki nem akar szenvedni kérjen nyugodtan, de nehogy már ezért szólják le az emberek egymást. Mindenki úgy szü ahogy akar/tud.
(lehet megint lepontozni.) :)
2012. ápr. 5. 19:32
38/73 anonim válasza:
szül*
2012. ápr. 5. 19:33
39/73 anonim válasza:
Ajjjj, utolsó, annyira egyetértek, hogy az már szinte megható. :)
2012. ápr. 5. 19:44
40/73 anonim válasza:
:D:D Ez aranyos :D Örülök, hogy van még aki így gondolja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!