Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés pénzért?

Szülés pénzért?

Figyelt kérdés

Most volt a Mokkában hogy az orvosok lebuktak mert az ingyenes vizsgálatokért pénzt kértek!

Utána arról volt szó hogy melyik orvos kér és melyik aki csak elfogadja a pénzt!

És mondta az egyik vendég hogy ők azért adnak pénzt az orvosnak mert nincsenek megfizetve rendesen!

Most nem azért de ennyi erővel ha bemész a pékségbe adj borravalót a péknek mert ő sincs megfizetve!

Szóval most ez így nagyon sarkos de én például ha nem fogadok orvost(!!!!),tehát az épp ügyeletben lévő orvos vezeti le a szülésemet,legyen az akár hajnal 2kor is!Annak én nem fogok pénzt adni!Ez a dolga,azért van ott!

Természetesen ha fogadok orvost és hajnal 2kor kirángatom az ágyából feleslegesen és ő széles mosollyal vár ennek ellenére,valószínűleg megfogom hálálni neki!

De rengeteg helyről hallom hogy az agyonpénzelt doktorbácsi is tud tahó lenni és lelépni síelni a kiírt időpont napján!Akkor miért adtam neki a pénzt?

Ja persze,hogy ő el tudjon menni síelni!:)

Nem értem hogy miért kell százezrekbe kerülnie egy szülésnek!

Szerintem ezt a pénzt nyugodtan rá lehetne költeni a babára is!Nem?

Akik már szültek,vagy most előtte állnak!Írjátok le nekem erről a véleményeteket!Ti mennyit és miért szántok vagy miért nem szántok pénzt a dokira!

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 24. 09:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

15. vagyok.

Arról csak annyit, hogy le se szarják a fejedet ha nem adsz pénzt, hogy aki császározott, naponta bejött, kérdezgette, hogy vagyok, stb. Találkoztunk a boltban, előre köszönt. Találkoztunk a gumisnál, ott is előre köszönt, mosollyal az arcán. Vannak ám normális dokik is, akiknek nem csak a pénz csal az arcukra mosolyt.

2012. jan. 25. 10:49
 42/47 anonim ***** válasza:

Vannak, persze, hogy vannak szerencsére.

Csak nem túl sokan...

2012. jan. 25. 11:16
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
A 2. válaszolónak írnám, hogy nem szúrja a szemem, hogy engem leszarnak a gazdagabbnak meg a segge is ki van nyalva. MINDEN EMBERKÉNEK EGYENLŐ ESÉLYEKKEL KELLENE INDULNIA AZ ÉLETBEN , ÉS EGYENLŐ BÁNÁSMÓDBAN KELLENE RÉSZESÍTENI ŐKET AKÁR GAZDAG A FAMILIA AKÁR SZEGÉNY. ÁRTATLAN, TISZTA SZÍVŰ KIS CSÖPPSÉGEK, S MÉG MEG SEM SZÜLETNEK, DE MÁR KÜLÖNBSÉGET TESZNEK KÖZÖTTÜK. NA ENGEM EZ ZAVAR! Ugyanis az Istvánban is ez volt egy pár hete. Aki nyomta a lóvét a csecsemősnek annak a gyerekére úgy vigyáztak mint egy tojásra, akiktől semmit nem kaptak, azok gyerekeit úgy dobálták mint egy rongybabát. Mit tehet arról egy újszülött csöppség, hogy szegény családba született.
2012. jan. 25. 13:58
 44/47 A kérdező kommentje:

Utolsó!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT!

Pontosan erre gondoltam ezzel a kérdéssel!

Borzasztó hogy ennyien behódolnak ennek a rendszernek és borzasztó hogy az,aki erre a szakmára esküdött ilyen pénzéhes ember legyen!:S

2012. jan. 26. 08:52
 45/47 anonim ***** válasza:

2.:

Utolsónak írom:

Ha belegondolsz, (most nem csak a szülészetről beszélek) ott van tegyük fel 40 kismama. A csecsemősnek nincs annyi ideje, h mindhez ugráljon és mindegyiket egyenlő bánásmódban részesítse. Nyilván valami alapján szelektál...Egyébként én csecsemősnek 1 fillért nem adtam, minden nap/éjszaka másik volt, és nagyon rendesek voltak mindannyiunkkal!

A másik dolog, mi sem vagyunk gazdagok, igencsak megéreztük azt a kiadást, viszont már évekkel a babatervezés előtt elkezdtük gyűjteni erre a pénzt.

Még valami: nem tudom mi a munkád, de mint már írtam, mindenki szívesebben dolgozik, ha meg van fizetve.

2012. jan. 26. 09:22
 46/47 A kérdező kommentje:

Na Kedves Válaszolók!

Az orrom elé akadt egy cikk amit írtam hogy a dokik ellen megy a per!

Aki gondolja olvassa el,van hozzászólás is!

Ezen a linken eléritek!

[link]

2012. jan. 26. 11:15
 47/47 anonim ***** válasza:
Magánrendelésre jártam mert én is utálok várni. Ez 5500 volt alkalmanként. A dokit hajnalban kellett "kirángatni" az ágyból, mert hát akkor jött a fiam. Szülésznőt nem fogadtunk először az éjszakás nézett be néha rám (amikor azt hitték mindjárt szülök és nem volt még ott az orvos akkor az összes éjszakás nővér az osztályról :)) Utána a nappalos volt bent velem és a doki is elég sokszor bejött, pedig akkor szült nála egy másik anyuka is :) Végül császárom lett a doki 20-at kapott a nappalos szülésznő 10-et mert nagyon meg voltam vele elégedve, velem volt végig.
2012. jan. 27. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!