Szülés pénzért?
Most volt a Mokkában hogy az orvosok lebuktak mert az ingyenes vizsgálatokért pénzt kértek!
Utána arról volt szó hogy melyik orvos kér és melyik aki csak elfogadja a pénzt!
És mondta az egyik vendég hogy ők azért adnak pénzt az orvosnak mert nincsenek megfizetve rendesen!
Most nem azért de ennyi erővel ha bemész a pékségbe adj borravalót a péknek mert ő sincs megfizetve!
Szóval most ez így nagyon sarkos de én például ha nem fogadok orvost(!!!!),tehát az épp ügyeletben lévő orvos vezeti le a szülésemet,legyen az akár hajnal 2kor is!Annak én nem fogok pénzt adni!Ez a dolga,azért van ott!
Természetesen ha fogadok orvost és hajnal 2kor kirángatom az ágyából feleslegesen és ő széles mosollyal vár ennek ellenére,valószínűleg megfogom hálálni neki!
De rengeteg helyről hallom hogy az agyonpénzelt doktorbácsi is tud tahó lenni és lelépni síelni a kiírt időpont napján!Akkor miért adtam neki a pénzt?
Ja persze,hogy ő el tudjon menni síelni!:)
Nem értem hogy miért kell százezrekbe kerülnie egy szülésnek!
Szerintem ezt a pénzt nyugodtan rá lehetne költeni a babára is!Nem?
Akik már szültek,vagy most előtte állnak!Írjátok le nekem erről a véleményeteket!Ti mennyit és miért szántok vagy miért nem szántok pénzt a dokira!
Köszönöm a válaszokat!
15. vagyok.
Arról csak annyit, hogy le se szarják a fejedet ha nem adsz pénzt, hogy aki császározott, naponta bejött, kérdezgette, hogy vagyok, stb. Találkoztunk a boltban, előre köszönt. Találkoztunk a gumisnál, ott is előre köszönt, mosollyal az arcán. Vannak ám normális dokik is, akiknek nem csak a pénz csal az arcukra mosolyt.
Vannak, persze, hogy vannak szerencsére.
Csak nem túl sokan...
Utolsó!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT!
Pontosan erre gondoltam ezzel a kérdéssel!
Borzasztó hogy ennyien behódolnak ennek a rendszernek és borzasztó hogy az,aki erre a szakmára esküdött ilyen pénzéhes ember legyen!:S
2.:
Utolsónak írom:
Ha belegondolsz, (most nem csak a szülészetről beszélek) ott van tegyük fel 40 kismama. A csecsemősnek nincs annyi ideje, h mindhez ugráljon és mindegyiket egyenlő bánásmódban részesítse. Nyilván valami alapján szelektál...Egyébként én csecsemősnek 1 fillért nem adtam, minden nap/éjszaka másik volt, és nagyon rendesek voltak mindannyiunkkal!
A másik dolog, mi sem vagyunk gazdagok, igencsak megéreztük azt a kiadást, viszont már évekkel a babatervezés előtt elkezdtük gyűjteni erre a pénzt.
Még valami: nem tudom mi a munkád, de mint már írtam, mindenki szívesebben dolgozik, ha meg van fizetve.
Na Kedves Válaszolók!
Az orrom elé akadt egy cikk amit írtam hogy a dokik ellen megy a per!
Aki gondolja olvassa el,van hozzászólás is!
Ezen a linken eléritek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!