Előfordult veletek, hogy nem kaptatok beöntést, és szülés közben valami más is jött a babán kívül?
Hogy érzetétek akkor magatokat? Nem jöttetek zavarba? És a doki/szülésznők?
Tudom, hogy előfordul, és tudom, hogy ott ez érdekel mindenkit legkevésbé.
Csak a privát véleményetek érdekelne, hogy nem tartottatok-e ettől? Hogy éltétek meg? Vagy nem féltek-e tőle?
Én nem kaptam egyszer, mert már nem volt rá idő. Akkor és ott engem ez érdekelt legkevésbé. Nem éreztem semmit, bár néha megtöröltek... Az orvos és a szülésznő teljesen természetesen viselkedtek, sőt, mikor a szülés után elnézést kértem, ők nyugtattak, hogy nehogy már emiatt rosszul érezzem magam, ez természetes, néha még beöntés után se tisztul ki minden...
Szóval senkit se fog zavarni, nyugi, te meg megintcsak mással leszel elfoglalva:D
Nekem is volt. A szülésznő miatt nem éreztem magam rosszul, lát ő épp elég ilyet :-)
Viszont a párom bent volt, miatta kicsit igen :-( Pedig ott volt a dokinál, amikor ezekről beszélgettünk.
A kolléganőm le is hányta a szülésznőt, őt sem szidták meg vagy ilyesmi.
Én is kakiltam, a kúp ellenére is. Tolófájások előtt még ki kellett volna mennem nagyvécére, de nem volt ott a szülésznő, és infúzióra voltam kötve, így nem tudtam elintézni, utána meg a tolók jöttek, akkor már nyilván nem mehettem ki...ez van :)
De a fiam is lekakilt engem, mikor odatették a mellkasomra, én meg boldogan simogattam, beszéltem hozzá, aztán mikor elvették majdnem elsírtam magam, de a sírásom röhögésbe váltott, mikor észrevettem az adag zöldesfekete kakit a hasamon :DDDD
na de visszatérve, nem tartottam ettől, nem érdekelt, a szülésznőtől utólag kérdeztem, jól éreztem-e hogy jött valami, mondta hogy igen, de "és akkor mi van?" :)tényleg egy törlés meg alátétcsere és ennyi.
Nálam nem volt beöntés, mert ott nem szokás, de még otthon, amikor távozott a nyákdugó, úgy bepánikoltam, h többször is kellett mennem wc-re. Hogy akkor jött-e valami....fogalmam sincs, de ez érdekelt legkevésbé.
Ez náluk megszokott dolog, senkit sem érdekel, hogy van-e kaki, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!