Előfordult veletek, hogy nem kaptatok beöntést, és szülés közben valami más is jött a babán kívül?
Hogy érzetétek akkor magatokat? Nem jöttetek zavarba? És a doki/szülésznők?
Tudom, hogy előfordul, és tudom, hogy ott ez érdekel mindenkit legkevésbé.
Csak a privát véleményetek érdekelne, hogy nem tartottatok-e ettől? Hogy éltétek meg? Vagy nem féltek-e tőle?
Én ettől tartottam a legjobban. :)
Mikor bementem kérdeztem a szülésznőtől, hogy mi van, ha bekakilok. Azt mondta úgy sem fogom érezni, nem kell vele foglalkozni, ritka ha valaki nem kakil be. Hát jó, gondoltam..., akkor nem fog érdekelni. Aha, persze...
Első nyomásnál: "jaj neee, bekakiltam", "egyáltalán nem", "biztos?", "biztos". Második nyomásnál: "jaj neee, bekakiltam", "egyáltalán nem", "biztos?", "biztos". Harmadiknál: "jaj neee, bekakiltam", "egyáltalán nem", "de igen, mert érzem, hogy büdi" :D természetesen mindenki elkezdett mosolyogni. Kicsit sem volt ciki... á dehogy... De túléltem és miután megszületett, már nem is emlékeztem rá. Visszagondolva viszont jókat nevetünk a párommal. :D Szóval ki lehet bírni.
Ja és a szülésznő ráadásul ismerősünk, nem tudtam, hogy nézzek a szemébe ezek után, de nem is gondoltam még rá a jelenlétében. :)
Bocsi a regényért.
3hetes kisfiú anyukája :)
nem kaptam beöntést, és jött is minden...:/
de pikk-pakk eltüntették, nem izgatott senkit, de nekem nagyon szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!