Előfordult már olyan, hogy valaki elájult a fájdalomtól szülés közben?
Nem vagyok terhes...
Csak tudom, hogy nagyon alacsony a fájdalomküszöböm...
nincs idő az ájulásra:-)egy leendő anyuka NEM AKAR majd elájulni,mert egy terhességnek minden percét élvezni lehet:-)komolyan!
3 gyermekes anyuka!
Szia!
Az ájulás általában a kimerültségtől van.Én pont egy éve volt tegnap,hogy szültem a 4.gyerekemet.
Előző éjszaka már nem aludtam,mivel közölték velem délelőtt,hogy holnap elindítják.4 nappal hordtam túl 4300 és 62 cm-rel született.
Szülés után elájultam.5 percig se kép se hang.Nem emlékszem semmire.Nagyon kimerültem szerintem.
Szia!
Én vajúdás közben,fájásoknál gyorsan vettem a levegőt,és a szülésznő szólt,hogy ne kapkodjam a levegőt mert el fogok ájulni.Szóval nem csak a fájdalomtól lehet,hanem a rossz légzéstől is.De szerencsére akkor nem ájultam el,hanem szülés után amikor ki kellett menni pisilni,a wc-ből kijövet elsötétült minden.Még szerencse,hogy ott várt a beteghordó,egy tolószékkel,ő kapott el.Kicsit kimerültem...
Anyukám elájult, de nagyon sokáig vajúdott, programozott császár lett volna, de az ügyeletes orvosgárda várta, hogy a faros baba (én) a 43. héten magától megindult vajúdás alatt megfordul. Nagyon sokat hibáztak azok az orvosok, mindkettőnk élete súlyos veszélyben forgott (eleve 1 héttel előbb meg kellett volna indítaniuk engem és rögtön császározni, mert faros voltam és a magzatvíz is zöld volt!), amikor végül a császármetszés mellett döntöttek. Anya akkor tért magához, amikor betolták a műtőbe és utána elaltatták. Szinte teljesen kiesett neki a születésem napja.
Amúgy a kimerültségtől ájult el meg állítólag azért, mert nem volt minden rendben és életveszélybe kerültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!