Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit szokás adni a szülésért?

Agleh kérdése:

Mennyit szokás adni a szülésért?

Figyelt kérdés

Elsősorban a pécsi árak érdekelnének,de kíváncsian várom a hozzászólásokat.

A magándokim nem mondta mennyiért vállalja a szülést, én kb 40 ezret tudok kifizetni.

2012. jan. 23. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mondta, akkor rád bízza. Annyit adsz, amennyit tudsz, amennyire meg vagy vele elégedve. Ha rendes volt, és úgy gondolod, add oda mind a 40et. Ha nem erre számítottál vagy úgy érzed, arra szüksége van a babádnak, akkor adj kevesebbet. Ha 5000ftot adsz neki, azzal sincs semmi baj. Annyira telik. :)
2012. jan. 23. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Amiket eddig hallottam az a 30e-től a 150e-ig terjed. Gondolom hely és orvos függő, hogy mennyire felkapott, és mihez van képe elkérni
2012. jan. 24. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Annyit adsz,amennyit tudsz ezen ne aggódj!

Én mindig 30 000-ret adtam mind a négy szülésemnél.

S a mai napig nagyon kedves az orvosom.Bár mostmár magánkórház lett s magánrendelése van,ígycsak 1 évbe egyszer megyek rákszúrásre mivel 12 000 ft ez is.

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 24. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is Pécsett fogok majd szülni, de csak nyáron. Mi úgy terveztük, hogy nem adunk pénzt hanem inkább egy ajándék csomagot csináltatunk kb 10 ezerért. Ha tetszik neki ha nem ez lesz ( nem fogadott orvos, aki bent lesz a szülészeten)
2012. jan. 24. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólótól kérdezem:nem félsz attól ha nincs fogadott orvosod és szülésznőd se, nem fognak veled eleget foglalkozni. Tudom, hogy az ügyeletes orvosnak,-szülésznőnek ez a dolga de hát a mai világban...?
2012. jan. 24. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a dokinak 20-at adtam pedig nagyon felkapott mostanában. Nem vettem észre rajta, hogy kevesellte volna, gondolom azért sem, mert végig magánrendelésre jártam.
2012. jan. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!