Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent István kórház vagy...

Szent István kórház vagy Uzsoki kórház?

Figyelt kérdés

Melyik kórházat javasoljátok?

10 hetes terhes vagyok,nincsen még orvosom,erről a két szülészetről hallottam jókat?:)

Köszönöm:)

2012. jan. 23. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Péterfyt ajánlanám inkább :)
2012. jan. 24. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e, akinek mindkettőről van tapasztalata, én az Istvánban szültem, összességében pozitív élmény. Nagy hangsúlyt helyeznek a szoptatásra, valószínű az ott hallottaknak is köszönhető, hogy a védőnő tanácsa ellenére nem voltam hajlandó két hetesen tápszert adni a fiamnak, amikor úgy tűnt, kevés a tejem, hanem megpróbáltam feltornázni a mennyiséget, és szerencsére sikerült is.

Persze függ attól is, hogy mi a fontos számodra, mert a szülés alatti fájdalomcsillapítással állítólag bajok vannak.

2012. jan. 24. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az Uzsoki! Én ott szültem, és olyan volt, mint ha egy szállodában lettem volna (kivéve a kaját, de hát az minden kórházban rossz) A csecsemősök, é az orvosok kedvesek, mindent megmutatnak, segítenek. Nem volt fogadott orvosom, de így is minden rendben volt, nagyon kedvesek voltak. És ami a lényeg, nem várják el, hogy fizess.. Nekik nem ez az elsődleges (persze ilyen doki is van pl.: Fekete Antal) hanem az az első, hogy a babával, és veled rendben legyen minden. Uzsokin belül akit ajánlani tudok: Dr. Mecsér Béla, Dr. Lajis Tímea, és Dr Jex Anna. Ha még is az Istvánba mész, ott tudom ajánlani Dr. Hajdu Gábort (Nekem ő volt az orvosom, csak nem szüleszt az Uzsokiban, így nem nála szültem) És mindennel maximálisan meg voltam elégedve, pedig nem magánrendelésen voltam, és ha SZTK-n belül ilyen volt, akkor magándokiként egy álom lehet...
2012. jan. 24. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Uzsoki, Dr Kalocsai
2013. márc. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!