Szülés a Szent István kórházban?
Sziasztok!
Minden érdekelne a kórházról(szülés,orvosok,szülésznők,kórtermek) stb.
Úgy néz ki,dr Pop Andrea lesz az orvosom,eddig csupán egyszer voltam nála,de nagyon szimpatikus volt.Ismeri valaki?Magánrendelésére nagyon sokan járnak..
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Valóban természetes szülés illetve gátvédelem pártiak?Gondolom ez nagyban orvos-és szülésznő függő is..
Szülésznőt esetleg tudsz ajánlani?
szia!
most szültem - dec. 22.én - másodjára az István-ban.
Tényleg természetes szülés pártiak! csak ha nagyon muszáj akkor vágnak!
Nekem is próbálták most is a gátvédelmet de esélytelen volt mert akkora lett a lányom! és nem akarták hogy repedjek.
Én csak jót hallottam az dokidról, bár nem nála szültem! Most 5 ágyasban voltam mert kicsit telt ház volt ...na az nem a legjobb - sok látogató és alig tudtam pihenni, mert habár az én lányom csöndes baba a többi sajna nem az volt! közös folyosói klotyó! szóval ha kérheted kérd magad 3 ágyasba... 4 éve abban voltam és az jó! ha első szülésed lesz akkor érdemes kihasználnod az újszülött osztályon a szoptatási tanácsadást, kipróbálhatod az elektromos mellszívót - ami mellesleg nagyon hasznos! ott sokat segítenek és soha nem voltak undokok!!! néha azért fárasztó hogy éjszaka 12. kor hajnali 3kor és 6 kor is odarendelnek - persze csak ha nagy a baba és baj van a cukrával - mint nálam volt! - de mindig készségesek voltak! bár a hazatávozásból volt problémánk, de ezt most hagyjuk... :)
Szia!
Először is Gratulálok!Ennél szebb "karácsonyi" ajándékot!:)
Másrészt köszi a választ!:)
Szia, első vagyok. nekem a Csűrös Erzsébet volt a szülésznőm, de nem választottam. Egyébként úgy hallottam hogy ott mindenki rendes és tényleg nagyon jó szakemberek. A szobában akárkivel voltam, mindenki meg volt elégedve, pedig mindenki más orvosnál és szülésznőnél szült. Igen próbálnak gátvédelemmel dolgozni, volt is a szobában egy nő aki úgy szülte a 2. gyerekét. Mondanom sem kell, olyan jól volt mint aki nem is szülni jött, míg mi szenvedtünk a gátsebbünkel. Nálam muszáj volt, mert vákum lett a végén.De ahogy az utánam levő is írta, tényleg mindenben segítenek.
Van szülésfelkészítő tanfolyam is, érdemes elmenni. Megismered az ott dolgozókat és a kórházat is.
Sziasztok!
Azóta már voltam még1x a Doktornőnél,illetve a kórházban is.
A Doktornővel nagyon meg vagyok elégedve,mindenkinek ajánlom,tényleg nagyon rendes,aranyos doki:)A kórház is szimpatikus volt,szülésznőt még nem választottam.
BUÉK mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!