Szent István Kórházban mostanában császározott kismamák, milyen volt?
Augusztus 22.-re vagyok kiírva programozott császárra. Érdekelne, hogy mikor kellett felkelni? Mikor kaptátok meg a babát? Hány napig voltatok a kórházban? Ha programozott volt a császár, az milyen volt(pl:előkészületek)? Milyen szobában voltatok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát nem épp mostanában, (10 hónapos a kisfiam lassan) de ott szültem, császárral.
Nem programozott volt igy az előkészületeket nem tudom. A szülésznőm, megborotvált gyorsan jött a műtősfiú átemelt a másik ágyra, betoltak a műtőbe, kaptam egy szurit amit nem is éreztem. Vagy azért mert olyan jól csinálták, vagy azért mert a szülési fájdalmak után ez már meg se kottyant:)
Felnyitottak kivették a fiam megmutatták csak egy pillanatra, megmérte a szülésznő, elvitte megmosdatni ekkor a párom és az édesanyám is ott volt. Végig nézhették megfoghatták! Visszahozták adtam neki egy puszit, és elvitték a megörzőbe! A műtét közbe az orvosok rendesek voltak, kérdezték hogy vagyok minden oké e?! Az a legrosszabb hogy remegsz mint a kocsonya.
Letolnak az osztályra amint kikerülsz a műtőből, nekem szerencsém volt 3 ágyasba kerültem ahol van külön wc, zuhanyzó. Egy 20 perc fél óra múlva hozzák a babád, velem ott volt jó 2 óráig, de nem volt az igazi mivel a fejed sem emelheted fel, az inyekció miatt! Ilyenkor jöhetnek a rokonok is,de csak 2 en 3an jöhetnek be egyszerre! 6 órát kell feküdnöd műtét után, addigra enged ki a lábad is. Bejön a nővérke megetet, megitat, felsegit az ágyról, elvisz zuhanyozni, ő füröszt meg Isten igazából, mert nem nagyon tudsz mozogni! Jahh elfelejtettem, ha jó husiba vagy mint én,fogsz kapni egy ilyen kis műanyag valamit amiből a hasfaladba bemegy egy műanyag cső hogy a vér kifolyon. Mikor felülsz ill felültet a nővérke akkor huzzák ki a katétert is! Kapsz fájdalomcsillapitot ha fáj a sebed, nagyon rendesek, legalább is én nagyon megvoltam velük elégedve!
A babát aznap este nem adták oda, reggel 7kor mikor viziteltek utána hozták, és onnantól végig velem volt.
Én 4 napig voltam, Vasárnap hajnal 2.25 kor mentünk be 15.43 kor született meg a babám, és csütörtök reggel engedtek haza, mert szerda reggel szedték ki a hasfalamból azt a valamit,és még megfigyelésre bent tartottak!
Mind a csecsemősök, mind a nővérek nagyon rendesek voltak.
Szia!
Az én orvosom dr. Koiss Róbert. De nagyon nem bánnám, ha aug.15.-20 közt a pici úgy döntene, hogy ki szeretne jönni. A férjemnek akkor kell visszamenni gipsz levételre a gyáli úti balesetire.
Izgulsz már? Én nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!