A Szent István Kórházban milyen a gyermekágyas részleg? Mi van benne, mi nincs? Van például szekrény, külön fürdő, vagy ilyesmikre gondolok!?
Én apuka vagyok. Fogadott orvosunk/szülésznőnk volt és lett volna lehetőség gyermekágyast is fogadni (nem tettük).
Van VIP szoba térítéssel, de nem vettük igénybe. Tavaly ilyenkor kevesen voltak így szülés előtt is egy üres 4 személyes szobában voltunk egyedül, majd szülést követően egy kettesbe tették át a lányokat.
A szülésznők kivétel nélkül rendesek, a csecsemősök.. hát.. végzik a dolgukat. Egyikük tünemény volt, megengedte, h a szabályokkal ellentétben a 2személyes szobában lévő fürdetőt használjuk, megmutatta hogy kell köldököt ápolni, hogy kell tartani, szoptatni (ezt a fizetős védőnő is megtette, örültünk minden tanácsnak, szükség is volt rá)
Tényleg nagyon meleg van, a fürdő/wc két szobának közös, de hallani amikor foglalt és akár 4x is fürödhetsz naponta. A hűtő a folyosón, de jó a kaja, csak ásványvizet tettük be.
Egyedül a gyermekorvosra haragszom, mert agyonszurkálta szegénykét hidratálás hiánya miatt (másik doki azt mondta rendben, de nem akart veszekedni) és azt mondta, hogy lehet, h sárgul (amikor laikusként is láttam, h minden oké: a sárga baba jellegzetes) bár ez végülis miattunk volt, biztosra akart menni.
Én 2x szültem az István khzban(remélem hamarosan összejön a 3. baba is,őt is ott szándékozom megszülni),és csatlakoznék az előttem válaszolókhoz.Én a csecsemősökről is csak szuperlativuszokban tudok beszélni.
moira!-nak:örülök,hogy megszültél,és minden rendben(végig olvastam,hol tartasz a terhességben,mi van Veletek stb.)AMint látom,annyi változás történt az Istvánban,hogy ezelőtt este 8 körül kellett vinni a babákat a csecsemősökhöz a fürdetésre.Amit kérdeznék:még mindig ott lehetsz/kell lenni a baba mellett fürdetés idején(mert én nem bírnám most sem ott hagyni)?És úgy hallottam,hogy megszűntették a 6 ágyas szobákat...jó egészséget Nektek.A kérdezőnek bocs az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!