A forró fürdő beindította a szülést?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 21:40
1/10 anonim válasza:
nekem nem, én túlhordással, stabil 5 perces, de nagyon enyhe görcsökkel ültem be a szülésznőm javaslatára, de nem indult be a szülés, 24 órával később elfolyt a magzatvíz. Igaz, a többi folyamat akkor sem változott, oxitocin kellett.
2/10 anonim válasza:
én is a forró fürdővel próbálkozok de semmi hatása.a baba úgy is akkor jön ha ő jönni akar.hány hetes vagy?
3/10 A kérdező kommentje:
38+5 hetes vagyok
2011. júl. 4. 22:13
4/10 anonim válasza:
Nem. indítás előtti napon is beültem, de semmi, végül indították.
5/10 anonim válasza:
Nekem sem indította be. Végső elkeseredésemben 41 hetesen már a forró fürdőben szeretkeztünk, de ez sem jött be. Utólag már tudom, hogy ezen nincs mit csodálkozni, nekem még az oxitocin sem indította be, ezért betöltött 42 hetesen megcsászároztak.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem,de a séta,lépcsőzés sem! Doki indított! Anyukámnak beindult tőle! Megfürdött jó forró vízben,lefeküdt dallast nézni és elfolyt a magzatvize:)
7/10 anonim válasza:
Nekem nem beinditotta,hanem rendszeresé tette a fájásokat,besüritette őket.
1 nap túlhordásban voltam már,reggel már keményedéssel,fájással ébredtem.
Egész nap 30 perc körüli fájásaim voltak,még nst-n is voltam,de nem jelezte a gép.
Este 7 körül lefürödtem,na innentől beállt 5 percesekre.
Vártam 1 órát,hogy nem múlik-e el.5 percre volt a kórház.
Hát nem múlt,sőt 2-3 percesek lettek belöle.20.30-ra bementünk,21.53-kor megszületett a lányom.
8/10 anonim válasza:
A forró fürdő tilos, mert lepényleválást okozhat!
Meleg fürdőt szabad venni, de nekem egyszer sem indította be a szüléseimet.
9/10 anonim válasza:
Nekem sem indította be.41+3 hetesen ballonnal indították.Szuper szülésem volt!Gyors,alig fájt csak a vége volt egy kicsit húzósabb,de az kb.15 perc volt.Ja, és gátvédelemmel sikerült világra hoznom a kislányom. Szerencsés voltam nagyon.Minden szülés előtt álló kismaminak kívánom,hogy ilyen könnyű szülése legyen!
10/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel bocsi előre a kérdezőtől.Mit jelent a forró?Én azt szeretem ha olyan vörös vagyok mint egy rák :). Bár nem zuhanyzok ilyen meleg vízzel a baba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!