39hét 5nap és a drága fiam még mindig az "albérletben". Nagyon nem bírom már. Volt már minden. Forró fürdő, óriás takarítás, lépcsőzés. Mit csináljak?
Nekem Coca Cola & a szex jött be:)
Másnap elfolyt a magzatvizem
Hát igen,ezeken kívül nem nagyon tudsz mást tenni sajnos.
A terhesség meg 40 hét,nem 42.
+/- 2 hét, vagyis a 38. héttől a 42. hétig bezáródóan bármikor megszülethet a baba, ha nem lehet pontosan tudni mikor is fogant.
De a kérdésedre válaszolva türelem és türelem! Vannak praktikák (emelgetés, szex, forró fürdő stb.), de nem mindenkinél jön be, és van amikor meg kell indítani a szülést.
Jó egészséget és szép szülést kívánok neked!
Esetleg próbáld ki a bábakoktélt.
fél deci ricinusolaj,
2 centi alkohol (pálinka, vodka)
és 1-2 deci rostos gyümölcslé
.
Csinálhatttam bármit is, mindkét fiamat túlhordtam, ráadásul úgy, hogy mindegyikkel idejekorán ki is nyíltam.
Kitartás:)
Én teljesen zárt voltam végig, nem nagyon akart a babám kibújni. Végül 40 hét 3 napra született meg. Nagyon nehéz az utolsó pár nap, de a baba tudja mikor kell jönnie. S ne feledd, most még egy kicsit egyedül lehetsz, na de utána. :)
(Már ha első baba...)
Kitartás! Hamarosan megszületik a picike!
Első baba, igen!!
Hát most is jönnek mennek...keményedek feszül, meg ez a nagyon erős menzesz szerű érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!