Tudnál ajánlani orvost (Bp-en) aki 30 hetesen átvesz? És nem túl "drága"?
Figyelt kérdés
Van fogadott dokim,de egyre jobban veszít a bizalmamból,már nem szívesen járok hozzá.2010. ápr. 22. 22:01
1/4 anonim válasza:
mi számít drágának? én dokim hunka rezső mechwart téren, 8000 ezer a terhesgondozás alkalmanként. mikor egyszer elvetéltem és kórházban megvizsgáltak kollégái mondták neki másnap és felhívott, hogy megkérdezze hogy vagyok, olyan jól esett!! szülés után is minden nap bejött megnézni. nyilván mindenkinek más szimpi, de én ajánlom őt, ha ez még belefér a keretbe.
2/4 anonim válasza:
Dr Kovacs Reka a Matyasfold Klinikan a Prodam utcaban. En ugyan csak 4 honapig jartam hozza, mert kulfoldon elek, itt is szultem, de Rekaval emailen tarjuk a kapcsolatot, es mindig minden kerdesemre valaszt kaptam es kapok is tole. A baratnom viszont, aki ot ajanlotta, nala szult a kistarcsai korhazban es o is csak jokat mond Rekarol. Egyszeri alkalom 10ezer ft nala, de ez fugg attol is, hogy mit csinal, huvelyi-hasi uh, rakszures vagy csak leletek kiertekelese.
3/4 anonim válasza:
Az én orvosom a belvárosban van, 10ezret kér. Neked már csak 1-2szer kellene menned hozzá. A szülésért nem mondta, hogy mennyit kér, amennyit gondol az ember. Ha érdekel, írj emailt, és megadom az elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!