Szerintem ezek nagyon drágák.Az Avent is ugyan olyan jó szerintem és a DM-ben a vadi új készlet mindennel együtt kb 15000 forint.De a Tescoban is lehet kapni ott például láttam akcióban is 12000 -ért.Szerintem érdemes....
2011. máj. 6. 15:55
4/10 anonim válasza:
A tommee tippee nekünk bevált, sokszor van akcióban, mi anno készletben 6000ft-ért vettük.
Nekem R-Med pumpás mellszívóm volt, nagyon meg voltam vele elégedve. Aztán sajnos eltörtem. Hirtelen nem találtam olyat, vettem egy Medela kézi mellszívót, hát az egy kalap kaka volt az után.
Most várom a második babánkat, és tuti, hogy ilyet fogok venni.
2011. máj. 6. 18:18
7/10 anonim válasza:
Avent kézit, én 8 hónapja azt a típust használom minden nap többször (tejleadás miatt), ezért merem ajánlani. Tommee tippee-t kaptam családtagtól a kezdet kezdetén, aki összvissz 3 hónapig szoptatott, így a mellszívót sem használta sokáig, mégis mindig bajom volt szegény mellszívóval, esett szétfele. Aventtel semmi problémám nincs.
2011. máj. 6. 22:45
8/10 anonim válasza:
Bár nem olcsó, de avent kézit ajánlom. Nekem 11 hónapig nagy szolgálatot tett, bár bevittem volna magammal a kórházba is... az elején kicsit fárasztó, de aztán hamar belejön az ember, jól sterilizálható (tejleadás miatt), könnyű, kis helyen elfér. A szilikonja kicsit sárgult, de semmi leválás, repedés nincs rajta, pedig használtam éjjel nappal.
Mivel ilyen tartós darab, esetleg használtam is megpróbálhatod beszerezni. Mondom teljesen sterilizálható, minden darabja.
2011. máj. 7. 07:35
9/10 anonim válasza:
Én először vettem egy Avent utánzatot. 1 hónap alatt megszűnt benne a vákum, azaz semmire sem volt jó...
Utána meg szenvedtem, mert nem akartam megint költeni rá, aztán hamarosan a szoptatás is abba maradt.
Szerintem inkább vegyél egy jobbat használtan, mint egy gagyit újan. A canpolról sajna nincs tapasztalatom, lehet, hogy az is remek.
2011. máj. 7. 08:58
10/10 anonim válasza:
Nekem Avent kézi volt, de alig jött ki valami. Az első 6 hétben minden szopi után fejtem volna, de nem igazán jött. Aztán nekiálltm kézzel, nekem úgy jobban ment. Előtte felmasszíroztam és a védőnő által megmutatott módon sokkal több kijött, mint a géppel.(Na, azért az sem volt eszeveszett mennyiség)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!