Szt Imre kh-ban kit ajánlanátok jó orvost (magán) aki nem is annyira drága?
Pontos címeket,elérhetőségeket tudtok küldeni,esetleg emailben...
Faludiról olvasgattam már,nem lehet időpontra menni?Mert egy kis gyerekkel elég nehéz 1-1.5órát várni ha vinnem kell magammal..:9
Egyetlen dokit ismerek ott, Bálint Balázs a neve, na őt semmiképpen ne válaszd szerintem. Öntelt nagyképű hólyag.
Őt szerettem volna, mert sok jót hallottam róla bár korábban még nem voltam nála. Telefonon megbeszéltünk egy időpontot (ami csak két nappal később volt) amikor a kórházban találkoznánk, azt mondta, természetesen még el tud vállalni, és ott majd megbeszéljük a részleteket. El is mentem, majd mikor végre előkerült bemutatkozott, behívott az orvosi szobába és leültünk. Ekkor megkérdezte, hogy hol hallottam róla, én mondtam, hogy interneten olvastam róla ahol jókat írtak és ugye 7 hetes terhes vagyok.
Ekkor, hogy úgy mondjam finoman leforrázott, meghallgatván a mondandómat, azt mondta, hogy nagyon sajnálja de nem tud vállalni.
Csak azt nem értem, hogy ezt hogyhogy nem tudta két nappal korábban?
Messziről érkeztem (Velence) amit mondtam neki a telefonban is, gondolom kiváncsi volt, hogy innen miért mennék oda és hoygan találtam éppen őrá.
Szerintem egy nagyképű hólyag, dokiként nem tudom milyen, de emberileg szerintem egy sz*r alak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!