Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szt Imre kh-ban kit ajánlanáto...

Szt Imre kh-ban kit ajánlanátok jó orvost (magán) aki nem is annyira drága?

Figyelt kérdés
Akinél szültem(Dr Nyulasi Gábor) meginogtam benne és érdekelne kihez mehetnék még.a kórházzal nem volt semmi bajom,ahová én tartozok nem mennék abba az intézménybe.tesót szeretnénk,de jó lenne egy megbízható és nem horribilis áron dolgozó nődoki.Tudtok segíteni benne?
2009. okt. 12. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem Faludi a dokim, nála szültem, jópofa, kedves doki. Azt mondja adj annyit a szülésért amennyit a családi kassza elbír. A magánrendelése kicsit gázos, mert van, hogy 1-1,5 órákat is várni kell:S amúgy 6500 a vizsgálat/tanácsadás nála.
2009. okt. 13. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Dr. Csemniczky Gusztáv. Korábban a Rókusban dolgozott, nála szültem nyáron, és maximálisan meg voltam elégedve! Kedves, közvetlen, mindent elmagyaráz, bármikor felhívhattam. Magánrendelése a Régiposta utcában van.
2009. okt. 13. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Pontos címeket,elérhetőségeket tudtok küldeni,esetleg emailben...

Faludiról olvasgattam már,nem lehet időpontra menni?Mert egy kis gyerekkel elég nehéz 1-1.5órát várni ha vinnem kell magammal..:9

2009. okt. 13. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetlen dokit ismerek ott, Bálint Balázs a neve, na őt semmiképpen ne válaszd szerintem. Öntelt nagyképű hólyag.

Őt szerettem volna, mert sok jót hallottam róla bár korábban még nem voltam nála. Telefonon megbeszéltünk egy időpontot (ami csak két nappal később volt) amikor a kórházban találkoznánk, azt mondta, természetesen még el tud vállalni, és ott majd megbeszéljük a részleteket. El is mentem, majd mikor végre előkerült bemutatkozott, behívott az orvosi szobába és leültünk. Ekkor megkérdezte, hogy hol hallottam róla, én mondtam, hogy interneten olvastam róla ahol jókat írtak és ugye 7 hetes terhes vagyok.

Ekkor, hogy úgy mondjam finoman leforrázott, meghallgatván a mondandómat, azt mondta, hogy nagyon sajnálja de nem tud vállalni.

Csak azt nem értem, hogy ezt hogyhogy nem tudta két nappal korábban?

Messziről érkeztem (Velence) amit mondtam neki a telefonban is, gondolom kiváncsi volt, hogy innen miért mennék oda és hoygan találtam éppen őrá.

Szerintem egy nagyképű hólyag, dokiként nem tudom milyen, de emberileg szerintem egy sz*r alak..

2009. okt. 14. 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem két Bálint dr van ott de nekem nem szimpatikusak.Egy éjszakát töltöttem tavaly szülés előtt bent de valamelyik Bálint dr annyira tapló,hogy a kismamákat úgy kezelte,mintha óvódások lennénk.Mindegyikkel mint valami kis taknyossal úgy beszélt,csak azt nem tudom mire fel.Az én dokim legalább megadta a tiszteletet.
2009. okt. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!