Miért baj az ha a kórházban cukros vizet kap a baba, ha nem eszik eleget?
egy kép: [link] Itt még 1napos se volt a babám.Infuzión kapta a cukros oldatot mert olyan alacsony volt a vércukra.utsó 2válaszadó.
Szerintetek milyen érzés volt? 3napig bent volt a kis kobakjában,ha esetleg baj lenne ne kelljen ujra szurni.
Inkább kapja a cukros vizet,minthogy INFUZIÓT kelljen kapnia!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
Az utolsó válaszoló pont azt írta,hogy igenis van olyan amikor kell a cukros víz.
Az előtte válaszoló sem vitatta ezt a kérdést,ő a pontozókat nem értette,hogy mi alapján pontoznak le illetve fel valakit,mert most úgy néz,hogy azok a válaszok hasznosan számukra amikor az édesanya tapasztalata ,hogy nem kapnak cukros vizet.
Értem,észrevettem de erre írtam :"Szerintetek milyen érzés volt? 3napig bent volt a kis kobakjában,ha esetleg baj lenne ne kelljen ujra szurni.
Inkább kapja a cukros vizet,minthogy INFUZIÓT kelljen kapnia!" hogy az előtted író két válaszoló mit írt. Mert az utolsó kettőhöz szóltál! De pont egyetértettek veled!
nem olvastam végig a sok hozzászólást, de sajna az én fiam is infúzion volt 4napig születése után, mert gyenge volt, tejem nem volt- sajna egyik gyermekemnél sem- ez nálunk családi vonás. Így tápszerrel etették és infuziózták. Persze próbáltuk szopiztatni, hátha jutna neki pár csepp...
Őnála kimaradt a cukrosvíz az infúzió miatt, már születése után 4-5órával próbálták tápszerezni, mivel annyira alacsony volt a cukra.
Szóval inkább egy kis tápszer, mint maradandó agykárosodás, vagy egyéb szervi baj.
"kedves"
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:14
Én vagyok az álmodozó, rózsaszín ködben élő :-DDDD
Azért mert valaki szoptat, és anyatejes a babája szerinted azt jeleni, hogy nem lehet beteg? Elég buta hozzá állás. Hiába szűrnek pl down korra terhesség alatt akkor sem 100%, hogy egészséges babád születik.Arra mi garanciád lett volna ha tápszerezed egészséges lett volna? Mert szerintem semmi. Én nem azt állítottam, hogy akkor makk egészséges lesz egy gyerek, de igen is hiszek benne, hogy amit a természet alkotott meg sose lesz rosszabb mint a mesterséges tápszer. Az 1-es típusú cukorbetegség tudtommal javarészt genetika, és örökli a gyerek. A 2-es típus alakul ki később. Ennek ellenére azt is leírtam, hogy nem ítélem el a tápszert. Az anyatej leadónak sok-sok kritériuma van. Igen nem lehet tudni, mit evett ivott a leadó, de az meg végképp blődség, hogy a pénzért putris cigányok adják a tejet. Egyrészt ez rasszizmus mert egy cigány asszony teje, nem hiszem, hogy rosszabb lenne mint bárki másé. Én nem vagyok rasszista. A másik 1l tejért adnak kb1600-1800ft-ot. Egy csomó macera, mert már fejésnél szigorú szabályok vannak, és amit olvastam, és meséltek bevizsgálnak minden leadott mennyiséget. Nem kerül ki onnan tehéntejjel higított tej. Másrészt nem hiszem, hogy komoly bevétele származna a leadónak. Leadót általában a védőnő szokott ajánlani, mert eleve látja ismeri a környezetet. Igen más-más a tej összetétele, reggel ,délben-este, de még szopás elején, közepén -és végén. Gondolom nem véletlen, alakult így,azért ,hogy a baba érdekeit ,igényeit szolgálja. Ellentéteben a tápszerrel ami mindig állandó. Mindegy erről sose fognak megeggyezni emberek,mert mások vagyunk. Nem vitázok én senkivel... Nekem annó anyukám hordta a tejet a központból igen is segítség volt neki, és jó dolognak tartotta. De ezt úgy is csak az érti meg akinek segítettek. Én becsülöm azokat a nőket akik leadók. Rajtam rengeteget segített mert 1,2 kg-al születtem, 2 hónap inkubátor után életben maradtam....pedig semmi esélyt nem adtak a dokik. A pontozást meg lesz@rom. Én hiszek benne, hogy eleve pozitív hozzáállás fog segíteni szoptatni. Másnak meg savanyú a szőlő, ha neki nem sikerült. Nem veszi el a kedvem, de abba se fogok belerokkanni ha a vége tápszer lesz. Egy dolgot döntöttem el, hogy a tápszer előtt mindet-de mindent megpróbálok majd ,hogy anyatejes legyen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!