Miért baj az ha a kórházban cukros vizet kap a baba, ha nem eszik eleget?
Én 2009.dec-ben Siófokon szültem.
Kisfiam is kapott cukros vizet,mert nagyon alacsony volt a cukra,muszály volt kapjon.
A bababarát kórház szerintem az, ahol a baba igényeit elégítik ki, ha felmerül, hogy leesik a vércukra, akkor cukros vizet kap (ahogy mindenkinek kell, ha leesik a cukra-mert inkább mint a kóma)Ha nincs tej, akkor tápszert kap a baba, inkább, mint éhezzen, kínlódjon napokig anya-baba és aztán végül tápszer.
Szerintem nem az a jó szülész, aki természetes szüléshez ragaszkodik, mert például a szobában fekvő lánynak csúnyán elintézte a babáját és a csajnak sem szerzett kellemes élményeket, mert üvöltött a fájdalomtól, mire megcsászározták és akkor kiderült semmiképp nem tudta volna megszülni.
Nem az a gátvédelem, ha nem vág a doki és az illető szanaszét reped, vért kell kapnia, a gyereket nem tudja utána ellátni. hanem az, aki látja időben, nem megy vágás nélkül és vág.
Úgyhogy én a bababarát kórháznak azt a kórházat nevezném, ahol a babát figyelik és a baba igényeit elégítik ki. Nem átesve a ló másik oldalára szenvedtetik a gyereket.
Az meg hogy hozzászokik a cukros vízhez és aztán le kell szoktatni-akkora hülyeség, hogy reagálni is kár rá. De azért tisztázzuk az anyatej tömény cukor és édes. Ha beindul a tej, nem kéri a baba a cukros vizet, hiszen cukrot kap. És nem kell leszoktatni, mert nem adsz neki és kész.
Az édes ízről meg szintén nem kell szoktatni, mert mit szeretne a keserűt, savanyút vagy a sósat? természetes, hogy az édes az első.
15.00-as vagyok.
Nekem semmi gondom nem volt a cukrommal.
Kisfiam 4100 grammal született,mivel bababarát a kórház nem vitték el tőlem,2 órát rajtam volt,probált szopizni,aztán bealudt.
Mikor szólt a gyerekorvos,hogy alacsony a cukra,és adni kell neki vizet,akkor ő mondta,hogy ekkora baba nehezebben ál át a kinti létre,könnyebben kihül,nem szabadott volna kint hagyniuk a szülőszobán velem,ezért esett le a cukra.Jó,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!