Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj az ha a kórházban...

Miért baj az ha a kórházban cukros vizet kap a baba, ha nem eszik eleget?

Figyelt kérdés
Valamivel gondolom muszáj pótolni. Zsíros kenyeret mégsem kaphat. És nem gondolnám, hogy ha tápszert adnának neki az jobb lenne. Vagy tévedek?
2011. júl. 3. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
60%
Lanafer,a bababarát kórházakban nem szokás SE cukros vizet,SE tápszert adni...én a Szt. István khzban(ha jól tudom moira válaszoló is ott fog szülni) szültem 2x,mindkét alkalommal májusban,és melegben(ami köztudott,hogy bababarát)mégsem adnak a babáknak cukros vizet.A 2. babám kicsit besárgult,mégis 2.5 nap múlva hazamehettünk.Beindult a tejem,és minden rendben volt.Én sem pártolom a cukros vizet,ezért(is)mentem olyan khzba,ahol ezt nem adják "rutinszerűen"(mint ahogy az Istvánban a borotválás,gátmetszés,és még sok más ilyen dolog sem rutinszerű).De kinek a pap,kinek a papné.
2011. júl. 3. 14:25
 32/71 anonim ***** válasza:
BOCSI!Lanafer=Lanfear
2011. júl. 3. 14:26
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
14.21-es válaszolónak(a 14.25,és 14.26-os vagyok):a kisebbik fiamat én is 2008-ban szültem(májusban).Most készülünk a 3. babára,és szintén az Istvánba szülök majd.
2011. júl. 3. 14:28
 34/71 anonim ***** válasza:
mármint nem a meleg bababarát,hanem a kórház...azt hiszem megyek inkább vasalni...
2011. júl. 3. 14:31
 35/71 anonim ***** válasza:

Én 2009.dec-ben Siófokon szültem.

Kisfiam is kapott cukros vizet,mert nagyon alacsony volt a cukra,muszály volt kapjon.

2011. júl. 3. 15:00
 36/71 A kérdező kommentje:
15:00 válaszoló ezért is nem ítélem el a cukros vizet. Sajnos az egész terhesség alatt diétázom kellett, bár most jó a cukrom. De korábban IR-t állapítottak meg. Félek, hogy a babának is baja lehet ebből. Inkább kapjon cukros vizet - ha nem lesz tejem vagy nem elég, minthogy leessen a cukra és bármi baja legyen.
2011. júl. 3. 15:20
 37/71 anonim ***** válasza:
69%

A bababarát kórház szerintem az, ahol a baba igényeit elégítik ki, ha felmerül, hogy leesik a vércukra, akkor cukros vizet kap (ahogy mindenkinek kell, ha leesik a cukra-mert inkább mint a kóma)Ha nincs tej, akkor tápszert kap a baba, inkább, mint éhezzen, kínlódjon napokig anya-baba és aztán végül tápszer.

Szerintem nem az a jó szülész, aki természetes szüléshez ragaszkodik, mert például a szobában fekvő lánynak csúnyán elintézte a babáját és a csajnak sem szerzett kellemes élményeket, mert üvöltött a fájdalomtól, mire megcsászározták és akkor kiderült semmiképp nem tudta volna megszülni.

Nem az a gátvédelem, ha nem vág a doki és az illető szanaszét reped, vért kell kapnia, a gyereket nem tudja utána ellátni. hanem az, aki látja időben, nem megy vágás nélkül és vág.

Úgyhogy én a bababarát kórháznak azt a kórházat nevezném, ahol a babát figyelik és a baba igényeit elégítik ki. Nem átesve a ló másik oldalára szenvedtetik a gyereket.

Az meg hogy hozzászokik a cukros vízhez és aztán le kell szoktatni-akkora hülyeség, hogy reagálni is kár rá. De azért tisztázzuk az anyatej tömény cukor és édes. Ha beindul a tej, nem kéri a baba a cukros vizet, hiszen cukrot kap. És nem kell leszoktatni, mert nem adsz neki és kész.

Az édes ízről meg szintén nem kell szoktatni, mert mit szeretne a keserűt, savanyút vagy a sósat? természetes, hogy az édes az első.

2011. júl. 3. 15:31
 38/71 anonim ***** válasza:
51%
Amikor szültem állandóan szopizott a pici, de mégis pirosat pisilt, ezért rámparancsoltak a kórházban, hogy ittasam cukros vizzel is, mert kevés a folyadék. A tejem simán beindult így is a 3. napon, nem lett cumizavaros. Szóval az én esetemben kellett a plusz folyadék, mert az előtej nem volt elegendő.
2011. júl. 3. 16:07
 39/71 anonim ***** válasza:

15.00-as vagyok.

Nekem semmi gondom nem volt a cukrommal.

Kisfiam 4100 grammal született,mivel bababarát a kórház nem vitték el tőlem,2 órát rajtam volt,probált szopizni,aztán bealudt.

Mikor szólt a gyerekorvos,hogy alacsony a cukra,és adni kell neki vizet,akkor ő mondta,hogy ekkora baba nehezebben ál át a kinti létre,könnyebben kihül,nem szabadott volna kint hagyniuk a szülőszobán velem,ezért esett le a cukra.Jó,mi?

2011. júl. 3. 16:46
 40/71 A kérdező kommentje:
15:00-ás hát azért ezt tudhatná egy bababarát kórház. Ezek szerintem ez a "cím" sem minden.
2011. júl. 3. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!