Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj az ha a kórházban...

Miért baj az ha a kórházban cukros vizet kap a baba, ha nem eszik eleget?

Figyelt kérdés
Valamivel gondolom muszáj pótolni. Zsíros kenyeret mégsem kaphat. És nem gondolnám, hogy ha tápszert adnának neki az jobb lenne. Vagy tévedek?
2011. júl. 3. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
55%
Azért baj, mert nincs szüksége rá. Szopnia kell, hogy megkapja a kolosztrumot, és hogy az anya mellét elég inger érje. Ha cukrosvízzel van teli a pocija édesen fog aludni, csak éppen nagyban csökken a sikeres szoptatás esélye. Ha cumisüvegből kapja még cumizavaros is lesz, és a szoptatás esélye már közelít a nullához. És akkor jön ide az anyuka, hogy nem volt tejem... hát így nekem se lett volna. Nagyon érzékeny rendszer ez amibe minden idegen beavatkozás (táp, víz, tea, cumi, cumisüveg) kárt tesz.
2011. júl. 3. 09:58
 2/71 anonim ***** válasza:
10%
Nem ismerek olyan korházat ahol cukros vizet adnának. Mindenhol lefejt tejet adnak.
2011. júl. 3. 10:02
 3/71 anonim ***** válasza:
36%
Semmi baja nem lesz tőle. Csak ma riogatják azzal az anyukákat,hogy nem fog szopni a pici. Ha van elég tej,akkor szopik majd rendesen. Sőt, ha nagyon meleg van,akkor kell is neki a tea,mert az anyatej nem szomjoltó.
2011. júl. 3. 10:03
 4/71 anonim ***** válasza:
19%
Cukros víz kb. 30 évvel ezelőtt volt 'menő' a kórházakban.
2011. júl. 3. 10:04
 5/71 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, úgy látom megoszlanak a vélemények.

Remélem lesz elég tejem és nem kerül sor arra, hogy cukros vizet kapjon a baba. De ha mégis én bízom benne, hogy talán egy kórházban nem adnak olyat, ami ártana neki... úgy tudom nálunk adnak cukros vizet, ha nem esznek eleget a babák.

2011. júl. 3. 10:06
 6/71 anonim ***** válasza:
15%
Hidd már el, hogy ma már sehol nem adnak cukros vizet. Lefejt tejet adnak,ha nincs teje az anyának. AZért is adják le a tejet azok akiknek sok van a szülészeten.
2011. júl. 3. 10:08
 7/71 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos én is olyan kórházban szültem a gyerekem ahol minden reggel mindenkinek kihozták a cukrosvizet malaccuclival meg kisüveggel. Én minden reggel a csapba is öntöttem.
2011. júl. 3. 10:10
 8/71 anonim ***** válasza:
8%
De akkor ez 30éve volt és nem most
2011. júl. 3. 10:11
 9/71 anonim ***** válasza:
Menj olyan kórházba szülni, ahol veled van végig a baba. Szerintem ez a sikeres szoptatás titka.
2011. júl. 3. 10:11
 10/71 anonim ***** válasza:
78%
Tévedsz, én magam vagyok 30 éves, az emlegtett gyermekem 7 éve született.
2011. júl. 3. 10:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!