Miért baj az ha a kórházban cukros vizet kap a baba, ha nem eszik eleget?
Figyelt kérdés
Valamivel gondolom muszáj pótolni. Zsíros kenyeret mégsem kaphat. És nem gondolnám, hogy ha tápszert adnának neki az jobb lenne. Vagy tévedek?2011. júl. 3. 09:55
1/71 anonim válasza:
Azért baj, mert nincs szüksége rá. Szopnia kell, hogy megkapja a kolosztrumot, és hogy az anya mellét elég inger érje. Ha cukrosvízzel van teli a pocija édesen fog aludni, csak éppen nagyban csökken a sikeres szoptatás esélye. Ha cumisüvegből kapja még cumizavaros is lesz, és a szoptatás esélye már közelít a nullához. És akkor jön ide az anyuka, hogy nem volt tejem... hát így nekem se lett volna. Nagyon érzékeny rendszer ez amibe minden idegen beavatkozás (táp, víz, tea, cumi, cumisüveg) kárt tesz.
2/71 anonim válasza:
Nem ismerek olyan korházat ahol cukros vizet adnának. Mindenhol lefejt tejet adnak.
3/71 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Csak ma riogatják azzal az anyukákat,hogy nem fog szopni a pici. Ha van elég tej,akkor szopik majd rendesen. Sőt, ha nagyon meleg van,akkor kell is neki a tea,mert az anyatej nem szomjoltó.
4/71 anonim válasza:
Cukros víz kb. 30 évvel ezelőtt volt 'menő' a kórházakban.
5/71 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy látom megoszlanak a vélemények.
Remélem lesz elég tejem és nem kerül sor arra, hogy cukros vizet kapjon a baba. De ha mégis én bízom benne, hogy talán egy kórházban nem adnak olyat, ami ártana neki... úgy tudom nálunk adnak cukros vizet, ha nem esznek eleget a babák.
2011. júl. 3. 10:06
6/71 anonim válasza:
Hidd már el, hogy ma már sehol nem adnak cukros vizet. Lefejt tejet adnak,ha nincs teje az anyának. AZért is adják le a tejet azok akiknek sok van a szülészeten.
7/71 anonim válasza:
Sajnos én is olyan kórházban szültem a gyerekem ahol minden reggel mindenkinek kihozták a cukrosvizet malaccuclival meg kisüveggel. Én minden reggel a csapba is öntöttem.
8/71 anonim válasza:
De akkor ez 30éve volt és nem most
9/71 anonim válasza:
Menj olyan kórházba szülni, ahol veled van végig a baba. Szerintem ez a sikeres szoptatás titka.
10/71 anonim válasza:
Tévedsz, én magam vagyok 30 éves, az emlegtett gyermekem 7 éve született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!