Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meghalt a kisbabám. Hogy...

Meghalt a kisbabám. Hogy éljek így tovább?

Figyelt kérdés

Kislányunk sajnos nem élhette meg a megszületését, két nappal a kiírt dátum előtt eltávozott.

Június 16-17 -re voltam kiírva, 14.én reggel még éreztem hogy mozog, délben kellet NST vizsgálatra mennem, de ott már, nem találták a kicsi szívét. Azonnal befektettek a kórházba és megindították a szülést, annak ellenére, hogy tudták, hogy már meghalt, de hát akkor is meg kellett szülnöm, a császárt veszélyesnek gondolták illetve a legrosszabb esetre tartogatták. Másnap 15.-én Szerdán 12.15-kor megszültem, szerencsére a szülésközben nem volt probléma, minden rendben lezajlott, leszámítva ugye azt hogy ...

Azt, hogy mi történt nem tudjuk még várjuk a boncolás eredményét 2-3 hét.

Előzetesben annyit mondtak, hogy a köldökzsinór 4-6 cm vastag és nálunk vagy 2 helyen elvolt vékonyulva, hajszálvékonyra.

Szombaton jöttem haza a kórházból.

2011. jún. 23. 17:38
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Szia! Őszinte részvétem így utólag is! Örülök neki, hogy sikerült valahogy talpraállnotok, bár tudom, hogy őt elfelejteni sosem fogod, de most már ott vannak a gyermekeid, sok boldogságot kívánok nektek!
2020. febr. 18. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!