A 35. hétben meghalt a kisbabám, mert valami fertőzést találtak a tüdejében, de ezt már csak a boncolás mutatta ki. Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Jézusom.. Nagyon sajnálom...:( Ebben csak olyan tud neked segíteni aki már átélt hasonló. Van egy oldal ahol ugyanilyen anyukák tudnak egymással beszélgetni és egymástól tanácsokat kérni vagy adni. Szerintem látogasd meg ezt az oldalt.
www.angyalokszulei.hu
Szia! Fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom ami történt. Tudom ilyenkor az nem vigasztal, hogy vannak minden előjel nélkül bekövetkező tragédiák, amik kivédhetetlenek. Nekem egyértelműen azt segített, hogy minden ezzel kapcsolatos érzésemet, félelmemet kibeszéltem magamból. Ha szükségesnek látod, akkor pszichológus is tud segíteni.
Ha gondolod nézd meg ezt az oldalt, itt találsz sorstársakat. Mindig lehet találni valakit a lányok között aki segít túllendíteni az éppen aktuális holtponton.
Szia!
Nagyon sajnálom a mi Veled történt!
Az előttem írók jó oldalakat ajánlottak, én is olvastam már ezeket!
Gyászold meg a kicsikédet, ahogy jól esik, és ne feledd a párod is szenved! Mégha nem is annyira, mint TE, ne feledkezz meg róla sem. Én különben nem tudom, hogy mit kezdenék, szerintem megbolondulnék, egy időre, aztán pár hónap múlva már biztos könnyebb lesz.
Mégegyszer sajnálom...
Tiszta szivemből sajnálom, ez nekem is mindig félelmem volt, és még mindig az, csak most így, hogy itt vannak 6 évesen és 5 hónaposan. Sétáljatok, társasozatok, és valaki, barátnőd anyukád, valaki aki közel áll hozzátok a babaszobát szépen csomagolja össze és őrizze addig amíg szükségetek lesz ismét rá. De beszélgesettek olyanokkal akik ezt túl élték, keresetek pozitív dolgokat, ez nem közhely ilyenkor, hidd el, sokat segít. Jó barátunknak a nővére két babát veszítet így el, igaz nem ilyen nagyot, nekik az segített, hogy az első után amikor lehetett már, újra próbálkoztak, második sikerült, megszületett, a harmadikat megint elveszítették, és most ismét babájuk lesz májusban.
Tudom, ez nem vígasztal, igaz most semmi, de látogassa az angyalkás oldalra.
Sok sok erőt és kitartást nektek.
Szia!Nagyon sajnálom,ami veled történt.Sajnos velem is megtörtént az év elsö napján ugyanez,és amit irtak elöttem,az angyalok szülei oldal nekem nagyon sokat segit.
Ha gondolod,akkor ott tudsz beszélgetni olyan anyukákkal,akiknek angyalkájuk van.
Rengeteg eröt kivánok neked!
"Kedves utolsó!"
Már ne haragudj, de hogy lehetsz ilyen bunkó??
Kinek van kedve PONT ilyeneket írni??Szégyeld magad!
Látszik, hogy nem lehetsz több mint 15, még nem értheted az életet!Nem lehetsz tisztába a dolgokkal...
Ez kb. olyan érzés, mikot majd valamelyik családtagod fog elhunyni. Egyszer úgy is bekövetkezik.
Majd akkor TE fogsz ide jönni sírni, hogy hogyan lehet ezt túlélni!
Attól, hogy nem használja a tüdejét, a kicsiben még ugyanúgy benne van, és ha elfertőződött, simán ráhuzódhatott a szivére vagy bármi!
És ne a szomorú anyukát hibáztasd ezért!Nagyon nehéz most neki!
Nagyon sajnálom az esetet, szívből sajnálom. Egyszerűen oda vagyok a picikért.:(
Tényleg, ha nagyon nem tudsz már kezdeni, én egy pszichológust ajánlok!
Barátnők, kikapcsolódás, zene, könyv.Ezt tudom én ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!