Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meghalt a kisbabám. Hogy...

Meghalt a kisbabám. Hogy éljek így tovább?

Figyelt kérdés

Kislányunk sajnos nem élhette meg a megszületését, két nappal a kiírt dátum előtt eltávozott.

Június 16-17 -re voltam kiírva, 14.én reggel még éreztem hogy mozog, délben kellet NST vizsgálatra mennem, de ott már, nem találták a kicsi szívét. Azonnal befektettek a kórházba és megindították a szülést, annak ellenére, hogy tudták, hogy már meghalt, de hát akkor is meg kellett szülnöm, a császárt veszélyesnek gondolták illetve a legrosszabb esetre tartogatták. Másnap 15.-én Szerdán 12.15-kor megszültem, szerencsére a szülésközben nem volt probléma, minden rendben lezajlott, leszámítva ugye azt hogy ...

Azt, hogy mi történt nem tudjuk még várjuk a boncolás eredményét 2-3 hét.

Előzetesben annyit mondtak, hogy a köldökzsinór 4-6 cm vastag és nálunk vagy 2 helyen elvolt vékonyulva, hajszálvékonyra.

Szombaton jöttem haza a kórházból.

2011. jún. 23. 17:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Ez borzalom! :( Fogadjátok ősztine részvétem ismeretlenül is! Mostanában nagyon sok ilyet lehet itt olvasni, felfoghatatlan. Én nem élném túl azt hiszem. :(
2011. jún. 24. 14:15
 32/51 anonim ***** válasza:
Szörnyen sajnálom,ami veletek történt!Őszinte részvétem!
2011. jún. 24. 14:39
 33/51 anonim ***** válasza:
Részvétem a babátok miatt. Valamiért így kelltt történnie. Istennek szüksége volt még egy kisangyalra, aki most már fentről néz le rátok, és látja a fájdalmatokat. Emlékezz, amíg csak úgy érzed gyászolj, imádkozz, hogy el tudd fogadni a felfoghatatlant, és őszintén kívánom, hogy mielőbb megerősödjetek testben és lélekben. Sok erőt!
2011. jún. 24. 15:36
 34/51 anonim ***** válasza:
Szia nagyon sajnálom.De fel a fejjel a jövő még előtted áll,szülhetsz még sok sok kisbabát..
2011. jún. 24. 17:18
 35/51 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Rengeteg erőt, kitartást kívánok!

Nem olvastam el a kommenteket.

Sajnos nem egyedi az eseted. Egyik ismerősömnek van 2 gyermeke. Szerettek volna 3 babát. Sajnos 3 héttel szülés előtt veszítette el a babáját, a következő baba a kiírt nap előtti nap lett angyalka.

Tudom ajánlani az angyalokszulei.hu-t. Itt tudsz beszélgetni hasonló tragédiát átélt szülőkkel.

Kitartást!!!

2011. jún. 24. 20:16
 36/51 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Annyira felzaklatott a kérdés, hogy elfelejtettem írni, hogy nemrég egy egészséges babát szült az ismerősöm.
2011. jún. 24. 20:24
 37/51 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem kedves kérdező!

Én most kismama vagyok és a könnyeimmel küszködöm, hogy vannak olyan párok akiknek ezt át kell élniük, holott úgy várták azt a kis csöppséget. Igazságtalan az élet, még akkor is ha minden okkal történik. Valószínűleg ennek a tragikus esetnek is volt oka, de ez senkit sem tud megvigasztalni! Sokszor jegyzik meg, hogy "jobb", hogy így alakult mert valószínűleg beteg baba lett volna ... De nem hinném, hogy van olyan kismama akit ez megnyugtatna vagy megvigasztalna! Azzal a válaszadóval, aki azt írta, hogy szülhet még annyi kisbabát amennyit akar, egyáltalán nem értek egyet ebben, ugyanis lehet, hogy lesz még Neki 10 gyermeke is akár, de minden baba más, a személye, a létezése egyedi és pótolhatatlan ... A következő babája már egy másik gyermek lesz, nem Ő akit elveszített. Természetesen én is azt tudom tanácsolni, hogy gyászold a kisbabádat ameddig úgy érzed, hogy a lelkednek szüksége van rá de ne add fel a reményt, hidd, hogy lesz még gyermeketek, aki egészséges pici baba lesz! :-) Én nagyon nagyon szorítok ezért Nektek! Remélem Isten megadja Nektek ezt a gyönyörű ajándékot.

Az unokatestvéremnek egészséges kisfia született és az unokatesóm az egészségügyben dolgozott. A kisfiú a kötelező védőoltások közül megkapta mindet és voltak ajánlott védőoltások is és ugye abban a szülők döntenek, hogy megkapja -e a gyermek vagy sem. Már nem emlékszem melyiket adták be neki, amelyre nagyon rosszul reagált a szervezete, leépült az egész immunrendszere, az első 1 évét kórházban töltötte szegény kisgyermek ... 1 éves korában halt meg. Az unokatestvéremék elkezdtek járni Istentiszteletre, ahol azt mondták Nekik, hogy a gyermekük már nem szenved, hanem Ő egy kis angyalka lett és, hogy mostmár boldog és, hogy ez nem végleges elválás, hanem majd egyszer találkoznak Vele a mennyországban. Nem tudom, hogy hogyan de ez teljesen "megnyugtatta" őket és megerősödtek ettől a tudattól. Azóta is azt vallják, hogy a kisfiúk jobb helyen van a Mennyországban mert ott már valóban nem szenved és, hogy várják a találkozást Vele. Most szeretnének újra kisbabát. Gondoltam megosztom Veled az Ő tragédiájukat, hátha tudsz egy kis erőt meríteni esetleg belőle!

Mégegyszer fogadd őszinte részvétem és remélem, hogy hamarosan egy gyönyörű, egészséges babának leszel nagyon BOLDOG Anyukája, a párod pedig nagyon BOLDOG apukája!! :-)

2011. jún. 24. 21:56
 38/51 anonim ***** válasza:

Oszinte reszvetem Kedves Kerdezo!:(

Nagyon megrendultem a soraidon. En is edesanya vagyok , 2 eves a kisfiam. Nem tudom mi lett volna,ha en is igy jarok de te egy nagyon eros no vagy a soraidbol legalabbis igy latom es igazan csodallak erte.

Testverem ketszer vetelt el. Masodjara mar 14 hetes volt a kicsije :( O nagyon nehezen dolgozta fel, lattam,hogy szegeny mit szenved. En igazi hosoknek tartalak titeket!

Bar nem eltem at meg ilyen tragediat de ha ugy erzed,hogy szivesen beszelgetnel valakivel, irj nekem nyugodtan. Nagyon szivesen meghallgatlak.

2011. jún. 25. 06:04
 39/51 anonim ***** válasza:
Istenem ez szörnyű nagyon sajnálom bárcsak segíthetne valaki enyhíteni a fájdalmadat. Ilyenkor nincsenek szavak amik segítenének erre csak az idő képes semmi más. El sem tudom képzelni mit érezhetsz most. Remélem egyszer még a karodban tarthatsz egy kis angyalkát. Soha ne add fel a reményt hogy így lesz.
2011. jún. 25. 15:54
 40/51 anonim ***** válasza:
Reggel olvastam ami veled történt és azóta sem tudom kiverni a fejemből...,nagyon sajnálom..!
2011. jún. 25. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!