Több mint 6 hete hogy meghalt a kisbabám, akit nagyon akartunk és vártuk.3 hónap múlva próbálkozhatnánk, de én nem érzem ugyan azt amit az első babánál, hogy jöjjön, mert készen vagyok rá. Miért?
Sajnálom ami történt. Talán a félelem miatt van. Én júliusban vetéltem el 8 hetesen. Azóta ha meghallom a páromat, hogy gyereket akar, rögtön hevesen elkezdek tiltakozni. Pedig szeretnék, de egyszerűen nem lennék most még képes rá. Nagyon megviselt lelkileg és tudom ha most állapotos lennék, végigaggódnám az egészet, állandóan a dokit hívogatnám, és tiszta idegbeteg lennék, hogy minden oké e, ez meg senkinek nem jó. Van akik rögtön teherbe esnek, őket valószínű ez segíti túl a nehézségeken. Én úgy gondolom, ha már túljutottam rajta lelkileg és ha úgy érzem eljutottam arra a szintre, hogy leküzdjem ezt a fajta félelmet, akkor majd újra próbálkozhatunk. Addig nem!
Sok sikert nektek!
Boldog karit!:-)
Most még a veszteség fáj, és a félelem él benned. Lehet, hogy mire letelik a 3 hónap, már késznek érzed magad. Ha meg nem, hát majd később.
Nem tudom, milyen lehet megélni ezt, de sok sikert kívánok a következő terhességedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!