Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meghalt a kisbabám. Hogy...

Meghalt a kisbabám. Hogy éljek így tovább?

Figyelt kérdés

Kislányunk sajnos nem élhette meg a megszületését, két nappal a kiírt dátum előtt eltávozott.

Június 16-17 -re voltam kiírva, 14.én reggel még éreztem hogy mozog, délben kellet NST vizsgálatra mennem, de ott már, nem találták a kicsi szívét. Azonnal befektettek a kórházba és megindították a szülést, annak ellenére, hogy tudták, hogy már meghalt, de hát akkor is meg kellett szülnöm, a császárt veszélyesnek gondolták illetve a legrosszabb esetre tartogatták. Másnap 15.-én Szerdán 12.15-kor megszültem, szerencsére a szülésközben nem volt probléma, minden rendben lezajlott, leszámítva ugye azt hogy ...

Azt, hogy mi történt nem tudjuk még várjuk a boncolás eredményét 2-3 hét.

Előzetesben annyit mondtak, hogy a köldökzsinór 4-6 cm vastag és nálunk vagy 2 helyen elvolt vékonyulva, hajszálvékonyra.

Szombaton jöttem haza a kórházból.

2011. jún. 23. 17:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Jézusom! Hát nagyon nagyon sajnálom, és őszinte részvétem! Az a durva hogy én tegnap este ezt álmodtam, hogy megyünk a szülőszobára mert elfolyt a magzatviz, és mire beértünk addigra meghalt a babám. nagyon erőteljes álom volt, teljesen leizzadtam és sirva ébredtem.

Az ellenségemnek nem kivánom azt amit te/ti most átéltek. Én nem tudom hogy hogy birnám átvészelni...! Nagyon sok erőt, és kitartást kivánok nektek ehhez, hogy meg tudjatok gyógyulni, és ujra belevágni egy következő gyermekáldásba!

Őszinte részvétem!!

2011. jún. 26. 01:59
 42/51 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Tudtok már azóta valamit?
2011. júl. 8. 22:16
 43/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a kérdést, megvagyunk, egyik nap jobb, másik nap nagyon rossz. Minden nap el kell mondani valakinek, ami nagyon nehéz, mert folyamatosan újra átéli közben az ember az egészet. Megvolt a boncolás, amiből az derült ki, hogy lényegesen hosszabb volt a köldökzsinór (72 cm), a köldökzsinór két helyen meg volt csavarodva, el volt hajszálvékonyra vékonyulva. Elraktam egy dobozba mindent, hogy ezeket a dolgokat le tudjuk zárni. Nem tudom még mi hogy lesz, de borzasztó minden nap látni a szobáját, pedig már mindent elpakoltunk belőle, de tudatallat sajnos ez ott van, hogy ez az Ő szobája volt. Még egy hétig itthon van velem a férjem, utána nem tudom hogy lesz, félek tőle hogy fogom bírni.

Hát így vagyunk ... :(

2011. júl. 10. 14:44
 44/51 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom... sok-sok erőt kívánok Nektek, hogy túl tudjatok ezen lépni!
2011. júl. 11. 16:56
 45/51 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de UH-on nem látták a köldökzsinór problémát? Nem mintha bármin is változtatna. :(

Annyira, de annyira sajnálom, ami veletek történt! Remélem, sikerül feldolgoznotok! A szememben igazi hősök vagytok!

2011. júl. 11. 21:57
 46/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Dolgozni mikortól mész vissza?

Hogy vagy ma?

2011. júl. 12. 09:23
 47/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam már ide Neked!

Rettenetesen sajnálom, én nem is tudom, hogy mit tennék! Tudom, h nem vigasztal, de ismerősömmel is ez történt. 3 héttel a kiírás előtt lett angyalka a kislánya, majd rá 6 évre a kiírás előtt. Most szülte meg az egészséges babáját. Ott a dokik semmit sem tudtak mondani. Neki volt már előtte 2 gyermeke.

Légy erős!

Flow-n sem vettek észre semmit?! Küldött a dokid egyáltalán áramlásra?

2011. júl. 12. 09:51
 48/51 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, hogy hülye kérdés, de jobban vagy már?
2012. júl. 11. 17:50
 49/51 anonim ***** válasza:

Szia. Most találtam rá a kérdésre. Született azóta babátok? Velem 16 éve történt ez. 33. héten. Szintén a köldökzsinórral volt gond. Azóta született 3 egészséges gyermekem.

Remélem te is babázol már. :)

2014. ápr. 23. 16:24
 50/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom hogy, de valahogy idekeveredtem az oldalra...eltelt 7 év...drága kislányom Noémi már 7 éves lenne...született azóta 2 kisfiam, ma 6 éves nagyobbik fiam, a kicsi 4 lesz...jobban vagyok, de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe...elolvastam mit is írtam ide, megint jól kisírtam magam...viszem a keresztet de néha nagyon nehéz...puszi Nektek!
2018. júl. 13. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!