Meghalt a kisbabám. Hogy éljek így tovább?
Kislányunk sajnos nem élhette meg a megszületését, két nappal a kiírt dátum előtt eltávozott.
Június 16-17 -re voltam kiírva, 14.én reggel még éreztem hogy mozog, délben kellet NST vizsgálatra mennem, de ott már, nem találták a kicsi szívét. Azonnal befektettek a kórházba és megindították a szülést, annak ellenére, hogy tudták, hogy már meghalt, de hát akkor is meg kellett szülnöm, a császárt veszélyesnek gondolták illetve a legrosszabb esetre tartogatták. Másnap 15.-én Szerdán 12.15-kor megszültem, szerencsére a szülésközben nem volt probléma, minden rendben lezajlott, leszámítva ugye azt hogy ...
Azt, hogy mi történt nem tudjuk még várjuk a boncolás eredményét 2-3 hét.
Előzetesben annyit mondtak, hogy a köldökzsinór 4-6 cm vastag és nálunk vagy 2 helyen elvolt vékonyulva, hajszálvékonyra.
Szombaton jöttem haza a kórházból.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
szia. megértem mit érzel..
velem meg ez történt..
de vhogy túléljük kedves sorstárs...
Fúúú hááát nem tudok mit mondani mint hogy ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!
Megkönnyeztelek és iszonyatosan sajnálom hogy ezt át kellett élned.Tényleg nem találok szavakat.......sok erőt,kitartást kívánok!!!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Még nem tudom hogyan tovább, fizikailag is nagyon rosszul vagyok, mert a vérképem nagyon rossz, bár végre már szedhetem a vasat.
Küzdök a mellemmel is, mert lenne sok tejem, el kell apasztani. Masszírozza a védőnő, meg szedek rá gyógyszert, vizes ruha. Kegyetlen hogy mindent el kell követni hogy ne legyen.
Inni sem ihatok sokat, mert attól is beindul a tejem.
Nagyon hiányzik hogy a mellemre tehessem a babát. Egyik este a pólyával aludtam, megnyugtató volt, bár ez már nem normális dolog.
Ma eldöntöm, hogy menjek-e a férjemmel pszichológushoz.
Őszintén sajnálom ami veled, veletek történt. [link]
Ajánlom neked ezt az oldalt. Bár most a fejlesztés szünetel, azért a fórum működik. Itt biztosan találsz olyan anyákat akiknek angyalkájuk "született". Sok erőt kívánok a folytatáshoz. Türelmet pedig azokhoz akik nem tudván mit érzel a legjobb szándék ellenére mélyen beletaposnak a lelkedbe. Hasonló gyászt már átéltem, de csak sejtem, nem tudom, hogy mit érezhetsz. Én anyukámat vesztettem el sok évvel ezelőtt, de ez a veszteség semmi a tiédhez képest.
"Egyik este a pólyával aludtam, megnyugtató volt, bár ez már nem normális dolog. "
Nagyon sok dolog belefér egy normális gyászreakcióba,az is,hogy a pólyával aludtál .
Tombol belül a fájdalom a gyász és ennek most itt is az ideje,muszáj megélni,hogy idővel tovább tudj lépni.
Potyogtak a könnyeim. Nagyon nagyon sajnálom. Szörnyű lehet.
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Nektek! Beszéljetek róla, gyászoljátok, de ne feledjétek Ő már egy gyönyörű kis angyal, aki fentről figyel,és vigyáz rátok. Nehéz, de éljetek tovább. Lesz majd még babád, aki a világ legboldogabb emberévé fog téged tenni, ez tartsd szem előtt, de ehezz erősnek kell lenned. Emlékezz vissza a terhességedre, és szépen lassan engedd Őt el.
"Gyászoláskor egyenként hívjuk elő az emlékeinket, újraéljük őket, majd engedjük, hogy tovaszálljanak."
Szia!
Testvéremnek élve született meg a babája,két napot élt.Azt mondja,amikor megszületett és felsírt úgy érezte,hogy nincs semmi baja,olyan erősen sírt.Ő sem nézte meg,bár soha nem kérdeztem tőle,de talán ő is így érezte jobbnak.10 hónap múlva újra állapotos lett.Egészséges fia született és még egy lánya.
Remélem vannak barátaid,akik elterelik a figyelmedet és szerintem a legjobb gyógymód,ha van munkád és mielőbb vissza tudsz menni dolgozni.
Most még nagyon friss ez a seb,de remélem és biztos vagyok benne,hogy hamarosan belevágsz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!