Szülnétek olyan orvosnál, aki abortuszt is vállal?
Nekem az volt a fogadott orvosom a mostani terhességemnél, aki a missd. ab.-mat csinálta. 10 hetes terhes voltam, amikor elhalt a babám. Az orvosom azt mondta, hogy megvárhatom amíg a természet elintézi, vagy elvégezzük a műtétet.
Remek szakember, maximálisan megbízom benne, egyértelmű volt, hogy őt választom, miután teherbe estem. A kislányom most két hónapos, nem volt problémamentes a terhességem, de hála neki a kislányom teljesen egészséges.
És még véletlenül sem azért foglalkozott velem olyan lelkiismeretesen, mert fizettem neki, ugyanis 4* sdtam neki pénzt egész terhességem alatt.
Az én orvosom vállal abortuszt. Mégsem érzem azt, hogy úgy néz egy gyerekre, hogy darab-darab. Együtt küzdöttünk éveken keresztül, hogy terhes legyek és most minden vizsgálat alkalmával elmondja, hogy hogy örül és hogy alig várja, hogy megszüljek és láthassa a pici babámat, akiért annyit szenvedtem és sírtam, hogy összejöjjön. Nála emberségesebb orvossal még nem találkoztam.
Válaszom: igen, szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!