Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek olyan orvosnál, aki...

Szülnétek olyan orvosnál, aki abortuszt is vállal?

Figyelt kérdés
Készítenék egy felmérést a nők körében. A kérdés adott.
2011. máj. 10. 21:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Engem nem zavar ha végez abortuszt ez is a munkája.Inkább tegye meg mint kukába végezze egy baba.Én is átestem sajnos abortuszon de ha akkor nincs orvos aki vállalja nem is tudom mi lett volna a kicsivel.Sajnálom tiszta szivemből de nem birtam volna felnevelni
2011. máj. 12. 13:15
 32/34 anonim ***** válasza:

Nekem az volt a fogadott orvosom a mostani terhességemnél, aki a missd. ab.-mat csinálta. 10 hetes terhes voltam, amikor elhalt a babám. Az orvosom azt mondta, hogy megvárhatom amíg a természet elintézi, vagy elvégezzük a műtétet.

Remek szakember, maximálisan megbízom benne, egyértelmű volt, hogy őt választom, miután teherbe estem. A kislányom most két hónapos, nem volt problémamentes a terhességem, de hála neki a kislányom teljesen egészséges.

És még véletlenül sem azért foglalkozott velem olyan lelkiismeretesen, mert fizettem neki, ugyanis 4* sdtam neki pénzt egész terhességem alatt.

2011. máj. 15. 19:27
 33/34 A kérdező kommentje:
Természetesen szándékos abortuszról beszélek, nem missed-ről.
2011. máj. 15. 19:31
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Az én orvosom vállal abortuszt. Mégsem érzem azt, hogy úgy néz egy gyerekre, hogy darab-darab. Együtt küzdöttünk éveken keresztül, hogy terhes legyek és most minden vizsgálat alkalmával elmondja, hogy hogy örül és hogy alig várja, hogy megszüljek és láthassa a pici babámat, akiért annyit szenvedtem és sírtam, hogy összejöjjön. Nála emberségesebb orvossal még nem találkoztam.

Válaszom: igen, szülnék.

2011. máj. 16. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!