Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek olyan orvosnál, aki...

Szülnétek olyan orvosnál, aki abortuszt is vállal?

Figyelt kérdés
Készítenék egy felmérést a nők körében. A kérdés adott.
2011. máj. 10. 21:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Igen...az első babámat olyan dokinál szültem,aki nem vállalt.Imádtam,elégedett is voltam vele,csak már megöregedett.A 2. babámat egy olyan dokinőnél szültem,aki maga is 3 gyerekes anyuka,ám a sógornőnek ő csinálta az abortuszt.Számomra ettől még ő egy nagyon jó orvos.
2011. máj. 10. 21:40
 12/34 anonim ***** válasza:
85%
Második babámat várom, és most tudtam meg - láttam a honlapján - hogy a dokim nem vállal abortuszt. Ennek nagyon örülök, mert egyezik az én világnézetemmel, de ez eddig nem volt szempont nekem, nem is néztem utána, mielőtt mellette döntöttem.
2011. máj. 10. 21:59
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha volna olyan orvos nálunk (vidéki város) aki nem vállal abortuszt, én csak hozzá mennék. Minden tiszteletem és nagyrabecsülésem az ilyen orvosoké!!!

Sajnos nincs felénk ilyen. :(

2011. máj. 10. 22:01
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 gyereket szültem az orvosomnál,de ő NEM VÁLLAL ABORTUSZT!
2011. máj. 11. 08:01
 15/34 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne? Sokakkal ellentétben nem tartom az abortuszt emberiség elleni bűnnek. Még mindig jobb, mint nyomorra szülni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy abortuszpárti vagyok, én nem tudnám megtenni, de nem ítélem el azt, aki rákényszerül. ebből következik, hogy az orvost sem ítélem el, mert még mindig jobb, mint ha valami kuruzslóhoz fordulna a kétségbeesett nő.
2011. máj. 11. 09:21
 16/34 Adri baba ***** válasza:
43%

Igen nekem az elsö abortuszomat az a doki csinálta akinél szültem 2éve:)

Akkor és most is megvoltam vele elégedve.

Majdnem minden doki csinál abortuszt és nem feltétlenül azért mert nem akarja valaki a babát,arra nem gondolsz hogy lehet a baba beteg és azért veteti el valaki?

Pl nyitott gerinc stb.

Az abortuszt nem kell elitélni mert nem mindenki arra használja hogy megszabaduljon "a tehertöl" hanem sajnos vannak dolgok amikor elkerülhetetlen.

Kivánom hogy soha ne legyen neked ilyen problémád,de gondold át ezt a kérdést és rájössz hogy egy hülyeség.

2011. máj. 11. 12:25
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
Egy nőgyógyásznak ez is a munkájához tartozik nem csak a terhes gondozás. Ha egy nő úgy dönt hogy nem akarja azt a babát az orvosnak nincs joga azt mondani hogy bocs de ezt nem vállalom. Szóval igen szülnék a kettő nem zárja ki egymást.
2011. máj. 11. 12:51
 18/34 anonim ***** válasza:
Jó, ha egy orvos megteheti, hogy nem vállal abortuszt. Az én orvosom vállal, de nem vettem észre, hogy a babámat (pedig négy gyermekemet szültem nála)egy darab valaminek tekintené. Utoljára nem volt sima terhességem és a végét sem lehetett megjósolni, hogy mi lesz. Az orvosom aggódott értünk és nagyon örült, hogy a picurka rendben van. Az orvosok nem szívesen végzik az abortálást, de megteszik. Inkább ők, mint valami kuruzsló. A legtöbb kórházban nem is alkalmazzák azt az orvost, aki nem vállal kiműtős(ab.-os) napokat.
2011. máj. 11. 13:27
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
Ez munka! Nem kell a lelki dolgokat belekeverni! Nem attól lesz rosszabb szakember, mert vállal abortuszt. És engem speciel nem elsősorban a elvei, nézetei érdekelnek, hanem maximálisan jó szülész legyen! Ha az elveket nézzük, akkor a kérdést úgy is fel lehetne tenni,hogy te szülnél olyan orvosnál, aki egy roma nő 8. gyerekét segíti a világra, miközben a többi hetet az utcán koldultatja?
2011. máj. 11. 13:32
 20/34 anonim ***** válasza:
81%
Csak megsúgom, hogy aki az egekig magasztalja az orvosát, amiért nem végez abortuszt, ne legyenek illúziói, mert gyakorló orvos korában KÖTELEZŐ volt abortuszt IS (meg egyéb nőgyógyászati kisműtétet) végeznie a szakvizsgájához. Bocs, ha valakit kiábrádítottam...
2011. máj. 11. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!