Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek olyan orvosnál, aki...

Szülnétek olyan orvosnál, aki abortuszt is vállal?

Figyelt kérdés
Készítenék egy felmérést a nők körében. A kérdés adott.
2011. máj. 10. 21:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Igen!

Az abortusz nem a doki kívánságára történik... Az abortuszért nem az orvost kell hibáztatni! Neki ez is a munkájához tartozik. Hogy szívesen csinálja, vagy kevésbé, az már más tészta, de ha úgy adódik meg kell tennie.

De ez minden munkakörben így van: vannak örömteli, élvezetes feladatok, és vannak olyanok, amiket az ember a háta közepére se kíván, de meg kell csinálnia.

2011. máj. 11. 15:34
 22/34 Adri baba ***** válasza:
50%
IGAZÁN NEM ÉRTEM A PONTOZÁST:( NA DE MIND1
2011. máj. 11. 17:43
 23/34 anonim ***** válasza:
Adri baba,nekem van egy tippem:ez a szülés,babás kategória,az abortuszt nem elítélők(illetve abortuszon átesettek) válaszait általában lepontozzák...holott senki nem tudja,mi miért történt.Ráadásul-szerintem-senkinek nincs joga a másik felett ítélkezni!2 gyerekes anyuka
2011. máj. 11. 17:58
 24/34 anonim ***** válasza:
50%

Igen, olyannál szültem, és nagyon jó orvos. A legtöbb nőgyógyász egyébként csinál abortuszt is, egyelőre még legális :)

De visszakérdeznék: miért fontos ez?

2011. máj. 11. 18:13
 25/34 anonim ***** válasza:
33%

Engednéd olyan fogorvosnak, hogy betömje a fogadat, aki foghúzást is vállal?

Engednéd, hogy olyan sebész műtsön, aki már amputált?

Mennél olyan háziorvoshoz, akiről tudod, hogy halt már meg betege?

Kb. ugyanennyire értelmes kérdések.

Nekem az a fontos minden orvosnál, hogy maximálisan megbízzak benne. Legyen jó szakember, és végezze megbízhatóan a munkáját. Pl. ne felejtse bennem a műtőkést, vagy a törlőrongyot.

Olyan orvoshoz viszont nem mennék, akiről hallottam volna,hogy már félre diagnozált, vagy műhibát követett el.

2011. máj. 11. 18:20
 26/34 anonim ***** válasza:
Igen szülnék, mert konkrétan még egy nődokitól sem kérdeztem meg, hogy vállal-e abortuszt. Nekem az a lényeg, hogy velem normális legyen, és jól végezze a munkáját. Fel sem merül bennem, hogy megkérdezzem tőle milyen feladatai vannak, miket csinál. Mert ha én terhesgondozásért, szülésért megyek hozzá, akkor más nem igazán érdekel.
2011. máj. 11. 20:27
 27/34 A kérdező kommentje:
Nekem határozott véleményem van az abortuszról, de most nem nyilvánítom ki, nem akarok befolyásolni. Nem is pontoztam.
2011. máj. 11. 20:53
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem ez számít, hanem hogy engem jól elláson- a többi meg nem érdekel. Biztos, hogy ez is hozzátartozik a munkájukhoz- és nem hinném hogy válogathatnak, hogy ehhez most van kedvem, ehhez meg nincs.
2011. máj. 12. 09:04
 29/34 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 12. 10:12
 30/34 anonim ***** válasza:

Amíg a terhesgondozást jól végzi, engem nem zavar. A munkájának részét képezheti az abortusz is, sajnos. Amíg nem követ el műhibát, a munkaköre rá tartozik. Nem azért megyek hozzá, hogy számonkérjem, másokkal mit csinál, hanem azért, hogy nekem megfelelő ellátást nyújtson. Én nem keverném össze a dolgokat.

Érdekes volt egy hozzászólás, hogy ne tekintsen úgy a gyerekre, hogy 'darab darab'... hát, nem tudom, de aki huszonéve szülészorvos,született nála már többszáz vagy ezer gyerek, annak joga is van belefásulni, én ezt is elfogadom. Nem kell velem örülnie,ugrálnia, gügyögnie... végezze megfelelően a munkáját, és kész. A családom majd örül velem.

2011. máj. 12. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!