Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Őszintén, ha nagyon sok...

Őszintén, ha nagyon sok pénzetek lenne, hány gyereket szülnétek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha tudnád azt, hogy a gyerekeidnek életük végéig nem lenne anyagi gondjaid.

Mert én szívesen szülnék sok gyermeket, de nincs rá keret.

2 kislányom van, el tudnám képzelni, hogy még vagy 3-at szüljek:-)

2011. ápr. 22. 07:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Ha gazdagok lennénk a párommal 2nél akkor sem vállalnánk be többet :-)
2011. ápr. 22. 07:37
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi elég jól élünk, legalább 3, inkább 4 babát szeretnénk, részemről akár többet is, de majd meglátjuk. Amúgy azt hiszem, nem a pénztől függene a dolog, ugyanis az, ha valaki most jól él, nem jelenti azt, hogy holnap is jól fog. Rengeteg dolog történhet, munkahely elvesztése, betegség, baleset, nem lehet mindenre felkészülni. Most könnyen beszélek, mert nincsenek anyagi gondjaink, de nem tudhatjuk, így marad-e. Ennek ellenére több babót szeretnénk. Egyelőre kettő van. :-)
2011. ápr. 22. 07:41
 3/31 kisnita ***** válasza:
100%

Én sem hiszem, hogy kettőnél többet vállalnék. A pénz nem minden.

Mindig egy gyereket akartam, egy kisfiút. Meg is van. Boldog vagyok. Ha egy hét múlva megnyerném az 5-ös lottót nem az lenne az első gondolatom, hogy összehozzunk még egy babát a párommal. Lehet elgondolkodnék rajta, de csak azért mert gazdag lettem nem szülnék. Ha vágynék rá és lenne pénzem is akkor igen. Viszont most nem vágyok gyerekre.

De majd kb 10-12 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre és lehet akkor már vágyni fogok :)

2011. ápr. 22. 07:43
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam nem pénz, hanem idő és energia kérdése. Mi 4en voltunk testvérek, szerintem az bőven elég.

Attól, hogy gazdag vagy egy nap max. 24 óra marad. A gyerekekkel foglalkozni kell egyenként is, tanulni velük, elmenni a játszóházba, anyáknapjára, fellépésekre esetleg focimeccsére. Én nem hiszem, hogy akinek sok (5nél több van) ezt bele tudja szorítani egy napjába.

Nekem jelenleg 3 van, és így is nagy szervezőképességet igényel, hogy mindhárommal egyformán törődjünk. Igaz, lehet őket egyformán elhanyagolni is. Pl. ismerek olyan anyukát, aki szintén 3 gyerekkel nem is töri magát, azt mondta, úgy igazságos, ha egyiknek sem megyek szülőire, gyereknapra, koncertre a zeneiskolába.

Tehát szerintem ez nem elsősorban pénz kérdése.

2011. ápr. 22. 07:47
 5/31 A kérdező kommentje:

Igen, a pénz nem minden, de most nem tudnék pl. 3-dik gyereket szülni, mert nincs rá pénz, és valószínúleg az elkövetkezendő 40 évben sem lesz:-)

Ez érdekes. Mert ha én megnyerném a lottót, már aznap este rajta lennék a gyermek témán:-)

Nagyon szerettem volna nagy családot, sok gyerekkel.

2011. ápr. 22. 07:49
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem négy gyerekem van.Két kisfiú s két lány.

Ha megnyerném a lottót se hiszem,hogy még beválalnék egy 5.-et.

Minden szempontból,nem csak anyagilag,de húzós ám négy gyerek is.

2011. ápr. 22. 07:49
 7/31 anonim ***** válasza:
3-at, többet sok pénz ellenére sem... A pénz nem minden, még csak 2 gyerekem van de százfelé aggódik a fejem miattuk...
2011. ápr. 22. 07:59
 8/31 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyerekem lenne, ha biztos tudnám, hogy mindent meg tudok nekik adni. Most 1 van, lehet nem is lesz az anyagiak miatt testvére :-(
2011. ápr. 22. 08:01
 9/31 anonim ***** válasza:

3-at, de ezt meg nem a pénz befolyásolja.

3-at akartam mindig is. És ha nagyon-nagyon gazdag lennék, akkor sem akarnék többet.

Én nem hiszek a nagy családban és hogy 5-6-7 gyerekkel lehet foglalkozni. Mondjuk napi 10 percet fejenként max. És ez mire elég?

2011. ápr. 22. 08:03
 10/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mi is megállnánk kettőnél! Én úgy gondolom, hogy két gyerek az, akik mellett még nő és feleség is tudok maradni. Ami fontos! Energetikailag is ennyit bírnék!
2011. ápr. 22. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!