Őszintén, ha nagyon sok pénzetek lenne, hány gyereket szülnétek?
Úgy értem, ha tudnád azt, hogy a gyerekeidnek életük végéig nem lenne anyagi gondjaid.
Mert én szívesen szülnék sok gyermeket, de nincs rá keret.
2 kislányom van, el tudnám képzelni, hogy még vagy 3-at szüljek:-)
Én sem hiszem, hogy kettőnél többet vállalnék. A pénz nem minden.
Mindig egy gyereket akartam, egy kisfiút. Meg is van. Boldog vagyok. Ha egy hét múlva megnyerném az 5-ös lottót nem az lenne az első gondolatom, hogy összehozzunk még egy babát a párommal. Lehet elgondolkodnék rajta, de csak azért mert gazdag lettem nem szülnék. Ha vágynék rá és lenne pénzem is akkor igen. Viszont most nem vágyok gyerekre.
De majd kb 10-12 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre és lehet akkor már vágyni fogok :)
Ez nálam nem pénz, hanem idő és energia kérdése. Mi 4en voltunk testvérek, szerintem az bőven elég.
Attól, hogy gazdag vagy egy nap max. 24 óra marad. A gyerekekkel foglalkozni kell egyenként is, tanulni velük, elmenni a játszóházba, anyáknapjára, fellépésekre esetleg focimeccsére. Én nem hiszem, hogy akinek sok (5nél több van) ezt bele tudja szorítani egy napjába.
Nekem jelenleg 3 van, és így is nagy szervezőképességet igényel, hogy mindhárommal egyformán törődjünk. Igaz, lehet őket egyformán elhanyagolni is. Pl. ismerek olyan anyukát, aki szintén 3 gyerekkel nem is töri magát, azt mondta, úgy igazságos, ha egyiknek sem megyek szülőire, gyereknapra, koncertre a zeneiskolába.
Tehát szerintem ez nem elsősorban pénz kérdése.
Igen, a pénz nem minden, de most nem tudnék pl. 3-dik gyereket szülni, mert nincs rá pénz, és valószínúleg az elkövetkezendő 40 évben sem lesz:-)
Ez érdekes. Mert ha én megnyerném a lottót, már aznap este rajta lennék a gyermek témán:-)
Nagyon szerettem volna nagy családot, sok gyerekkel.
Nekem négy gyerekem van.Két kisfiú s két lány.
Ha megnyerném a lottót se hiszem,hogy még beválalnék egy 5.-et.
Minden szempontból,nem csak anyagilag,de húzós ám négy gyerek is.
3-at, de ezt meg nem a pénz befolyásolja.
3-at akartam mindig is. És ha nagyon-nagyon gazdag lennék, akkor sem akarnék többet.
Én nem hiszek a nagy családban és hogy 5-6-7 gyerekkel lehet foglalkozni. Mondjuk napi 10 percet fejenként max. És ez mire elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!