Császáros anyukák, szülnétek újra császárral?
Igen, remek anesztest fogtam ki, a dokimban 100%-ban megbíztam. A következőt is így szeretném megszülni. Az egyetlen negatívum nálam hogy az érzéstelenítés következménye,a fejfájás, nálam elhúzódott 4-5 napig. Iszonyatosan görcsölt a fejem, remélem ezt megúszom legközelebb.
8 hetes kisfiú anyukája
Minden álmom, hogy a következő hüvelyi szülés legyen, a császárnak kizárólag a hátrányait tapasztaltam meg. Sőt, szerintem nincs is előnye, el sem tudom képzelni hogy van!
Ha újra császárom lenne, elmennék egy szoptatási tanácsadásra, én még egyszer nem idegelem ki magamat a nehezen összejövő, majd elapadó tejjel, az tuti! (műtét után 8. napon kezdett nagy nehezen csordogálni)
Én az első után megfogattam hogy soha többet!!!
Ma már a 3. babámat várom aki szintén császáros lesz!!! :)
3 éve szültem császárral a fiamat, a 2. babám 3 héten belül érkezik.
Ha lehet ezúttal elkerülném a műtőt, a dokim szerint nem esélytelen a dolog.:) (Így is lesz.)
Természetesen első a baba, ha neki jobb így állok a 2. császármetszés elébe.
A lényeg, hogy haamrosan kezemben tarthatom az egészséges, gyönyörű kislányomat!:)
Kisfiam sürgősségi császárral született. Rossz lett az nst, azonnal, vajúdás nélkül vittek a műtőbe. Sokkot kaptam, alig emlékszem valamire.
A következő terhességem vetéléssel végződött, és a missed ab során kilyukadt a méhem, ezért újra felvágtak, hogy összevarrjanak. Ez is egy nagy sokk volt nekem. Akkor mondta a dokim, hogy ezek után ha babát szeretnék, akkor csak a császár jöhet szóba. Bevállaltam a 3. műtétet is, bár nagyon féltem tőle. Ennek ellenére nagyon jó emlék maradt. Ugyanúgy fájt ez után is, mint az előző kettő, de valahogy mégis más volt.
Már a műtét közben megkérdeztem az orvosomat, hogy mit szólna hozzá, ha még egyszer találkoznánk itt a műtőben. A pici 5 hónapos sincs még, de már tervezgetem a következő babát. Lehet, hogy mazochista vagyok?!
SZia!
Én nem voltam császár-párti,de ha muszály.
De nekem a vajúdás és a körülötte történt komplikáció nagyon rossz volt,ami végül császárral fejeződött be.Akkor nagyon rossz volt,de a második babám is megszületett azóta szintén császárral,és jóval kevésbé fájt mint az első,és nem is féltem már annyira.
szia! Egyetértek Mimivel. 28 hetes vagyok, a 2. babám is császáros lesz. Kb. 6 hete kérdeztem rá a dokimnál, hogy mi lesz velem, és igazából nagyon megkönnyebbültem, mikor mondta, hogy nem kockáztatunk, újra császár lesz. Igazad van, kérdező: legalább tudom, mi vár rám és erre hogyan lehet felkészülni.
1 gyerekes, 28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!