Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenképp császárral fogok...

Mindenképp császárral fogok szülni, ajánlanátok nekem Bp. I profi császáros orvost?

Figyelt kérdés
Első gyermekemnél majdnem belehaltam a császári komplikációkba, ezért egy jó orvost keresek a második szülésemnél, mert félek nagyON, nehogy megint baj legyen.sűrgősségi császár volt, de kétszer műtöttek , ezért esélyem sincs sima szülésre.Olyan Klinika kellene, ahol van koraszülött osztály mert az az első gyermekem koraszülött lett, nehogy megint megtörténjen, hogy kettészakítsanak a babámtól szülés után.Előre is köszike a válAszokat!
2010. okt. 15. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Máv kórház! Dr. Gulyás István vérprofi!

[link]

2010. okt. 15. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Péterfy Sándor utcai Kórház. Dr. Győry Attila! Nagyon profi!!! Mindkét kislányomat nála szültem császárral! Itt a Misgav Ladach-féle módszert használják a császárnál, azaz a hasizmot nem vágják át, ezért sokkal gyorsabb a gyógyulás!!!

Itt tudsz róla többet olvasni: [link]

Minden jót nektek!!!!

2010. okt. 15. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:

SOTE I. klinika, Dr. Nagy Gyula Richárd.

Ott van helyben a koraszülött intenzív, ha bármi van a gyerekkel legalább nem viszik át máshova! Ha nem a klinikán szülök, nem biztos hogy túl éli a gyerekem!!! Dr. Nagy Gyulát meg csak ajánlani tudom mindenkinek, nem pénzéhes, nagyon rendes, le a kalappal előtte!! Ha érdekel telefonszám, akkor írj.

2010. okt. 15. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Péterfy Sándor Kórház

Dr.Zacher Pál

Már csak magánrendelése van, de gondolom elég annyit írnom róla, hogy ő vezette be az EDÁT és a kíméletes császárt kicsiny hazánkban. Plasztikai varratot csinál ami sokkal kíméletesebb mint a sima varrás.

Nagyon kedves és hihetetlen nyugalom sugárzik belőle, én csakis hozzá járok regeteg csalódás után. Nem utolsó sorban szava van a kórházban ami nem elhanyagolható, nálam mindenki kussolt az osztályvezető előtt, de amint Ő megérkezett csakis az ő szava számított. Második császáromra készülök hamarosan, félnék, hogyha nem az ő kezei közé kerülnék! Mellesleg a Péterfy bababarát kórház és a legjobban felszerelt újszülött ellásást kapja a kicsi. Ide hozzák a problémás eseteket más kórháznól is.

2010. okt. 16. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És aki még tud más orvost is az Írjon!Köszi!
2010. okt. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!