Mindenképp császárral fogok szülni, ajánlanátok nekem Bp. I profi császáros orvost?
Máv kórház! Dr. Gulyás István vérprofi!
Péterfy Sándor utcai Kórház. Dr. Győry Attila! Nagyon profi!!! Mindkét kislányomat nála szültem császárral! Itt a Misgav Ladach-féle módszert használják a császárnál, azaz a hasizmot nem vágják át, ezért sokkal gyorsabb a gyógyulás!!!
Itt tudsz róla többet olvasni: [link]
Minden jót nektek!!!!
SOTE I. klinika, Dr. Nagy Gyula Richárd.
Ott van helyben a koraszülött intenzív, ha bármi van a gyerekkel legalább nem viszik át máshova! Ha nem a klinikán szülök, nem biztos hogy túl éli a gyerekem!!! Dr. Nagy Gyulát meg csak ajánlani tudom mindenkinek, nem pénzéhes, nagyon rendes, le a kalappal előtte!! Ha érdekel telefonszám, akkor írj.
Péterfy Sándor Kórház
Dr.Zacher Pál
Már csak magánrendelése van, de gondolom elég annyit írnom róla, hogy ő vezette be az EDÁT és a kíméletes császárt kicsiny hazánkban. Plasztikai varratot csinál ami sokkal kíméletesebb mint a sima varrás.
Nagyon kedves és hihetetlen nyugalom sugárzik belőle, én csakis hozzá járok regeteg csalódás után. Nem utolsó sorban szava van a kórházban ami nem elhanyagolható, nálam mindenki kussolt az osztályvezető előtt, de amint Ő megérkezett csakis az ő szava számított. Második császáromra készülök hamarosan, félnék, hogyha nem az ő kezei közé kerülnék! Mellesleg a Péterfy bababarát kórház és a legjobban felszerelt újszülött ellásást kapja a kicsi. Ide hozzák a problémás eseteket más kórháznól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!