Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második babát is császárral...

A második babát is császárral szeretném szülni. Ajánlanátok orvost aki vállalja?

Figyelt kérdés
Az első baba koraszülött lett és császárral született. Mindig is féltem a szüléstől, egész terhességem alatt beszélni sem akartam róla. Aztán nem tudjuk miért elfolyt a magzatvíz a 33.hét végén és ki kellett szedni a babát, mert a szülés nem indult meg, így császármetszést alkalmaztak. Minden olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem fogtam. Talán az én szempontomból jobb is így. Szeretnénk mégegy babát, de nem szertnék szülni, így olyan orvost keresek aki megért és vállalja a császárt.
2010. nov. 2. 09:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Az előzmény miatt négyből három szülész biztos császár mellett döntene kérés nélkül is, ismerve őket.
2010. nov. 2. 12:26
 2/22 anonim ***** válasza:
ha az elso csaszar volt akkor rajtad mulik hogy bevallalod-e a masodikat termeszetes uton vagy sem. ha te kategorikusan kijelented hogy csaszart akarsz akkor kotelessege elvegezni
2010. nov. 2. 20:13
 3/22 anonim ***** válasza:

nekem is koraszülött lett a baba, csak a 32 héten.

ne haragudj, de megütötte egy mondat a szememet:

"Szeretnénk mégegy babát, de nem szertnék szülni"

én ugyanugy szülésnek tekintem a császáromat.

egyébként mennyi idős a baba? sok idő telik el a két terhesség között?

s azért az orvosok java része "rávehető" a császárra. elmondod félelmeidet, s ha az orvos normális, megérti.

2010. nov. 2. 20:32
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a császár nem szülés, hanem egy operáció. Én nem szeretnék hasi műtétet szülés helyett.
2010. nov. 3. 06:43
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia!nem tett jót,h stresszeltél az első babánál!lehet,h ezért jött hamarabb?!miért félsz a szüléstől?nem akarok kötekedni,de nem is tudom,hogy milyen érzés!ne halgass olyanokra akik rémisztgetnek!gondolt arra,h neked gyönyörű,és könnyű szülésed lesz(a második babánál)!gondolj bele,bemegy veled a párod,segít neked,nyugtat,fogja a kezed!képzeld el,h miután kibújt a pici rögtöm a melledre teszik,érzed h a pici szájával cicizni akar:)!hidd el ennél nagyobb csoda nincs!sztem gondolt át,beszélj a pároddal!ha úgylátod vágj bele a term.szülésbe!
2010. nov. 3. 08:36
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

06:43-as

hat persze es akkor a csaszar utanni anyai erzesek az nem is anyai szeretet csak szimpatia: az emberi ostobasag hatartalan!

2010. nov. 3. 12:17
 7/22 anonim ***** válasza:
50%

12:17

Te idióta vagy? Ki mondta, hogy nem is anyai szeretet? Attól nem lesz kevesebb ha császárral jön világra a baba.

Attól még normális ember direkt nem kér császárt, ha elkerülhetetlen azt megértem.

2010. nov. 3. 13:07
 8/22 anonim ***** válasza:

az az idiota aki ilyesmit ir: "Szerintem a császár nem szülés, hanem egy operáció"

a csaszar is epp olyan szules mint a termeszetes es a kerdezo eseteben egy percig nem gondolkoznek azon hogy mit valaszak az elozmenyeket ismerve. gondolom te azt vallod hogy marpedig egy nonek meg kell kinlodnia a gyerekeert hat erre csak azt tudom mondani hogy ha ennyire ellene vagy az orvosi fejlodesnek akkor fogorvos helyett valassz inkabb egy kovacsot aki erzestelenites nelkul huzza majd ki a fogad te liba!

2010. nov. 3. 17:07
 9/22 anonim ***** válasza:

Azért a hüvelyi szülés a terhessé természetes befejeződése, a császármetszés meg egy sürgősségi, életmentő beavatkozás kell(ene) hogy legyen.

Ja és mindenki fél(t) a szüéstől, ez természetes.

én féltem is az első előtt és a második előtt ugyanúgy.

2010. nov. 3. 23:24
 10/22 anonim ***** válasza:

Kedves 17:07-es kívánom, hogy fosd össze magad a fájdalomtól mioután császárral lábadozol te hülye liba!

Én sem sértegettelek , mit képzelsz te magadról.

2010. nov. 4. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!