A második babát is császárral szeretném szülni. Ajánlanátok orvost aki vállalja?
nekem is koraszülött lett a baba, csak a 32 héten.
ne haragudj, de megütötte egy mondat a szememet:
"Szeretnénk mégegy babát, de nem szertnék szülni"
én ugyanugy szülésnek tekintem a császáromat.
egyébként mennyi idős a baba? sok idő telik el a két terhesség között?
s azért az orvosok java része "rávehető" a császárra. elmondod félelmeidet, s ha az orvos normális, megérti.
06:43-as
hat persze es akkor a csaszar utanni anyai erzesek az nem is anyai szeretet csak szimpatia: az emberi ostobasag hatartalan!
12:17
Te idióta vagy? Ki mondta, hogy nem is anyai szeretet? Attól nem lesz kevesebb ha császárral jön világra a baba.
Attól még normális ember direkt nem kér császárt, ha elkerülhetetlen azt megértem.
az az idiota aki ilyesmit ir: "Szerintem a császár nem szülés, hanem egy operáció"
a csaszar is epp olyan szules mint a termeszetes es a kerdezo eseteben egy percig nem gondolkoznek azon hogy mit valaszak az elozmenyeket ismerve. gondolom te azt vallod hogy marpedig egy nonek meg kell kinlodnia a gyerekeert hat erre csak azt tudom mondani hogy ha ennyire ellene vagy az orvosi fejlodesnek akkor fogorvos helyett valassz inkabb egy kovacsot aki erzestelenites nelkul huzza majd ki a fogad te liba!
Azért a hüvelyi szülés a terhessé természetes befejeződése, a császármetszés meg egy sürgősségi, életmentő beavatkozás kell(ene) hogy legyen.
Ja és mindenki fél(t) a szüéstől, ez természetes.
én féltem is az első előtt és a második előtt ugyanúgy.
Kedves 17:07-es kívánom, hogy fosd össze magad a fájdalomtól mioután császárral lábadozol te hülye liba!
Én sem sértegettelek , mit képzelsz te magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!