Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második babát is császárral...

A második babát is császárral szeretném szülni. Ajánlanátok orvost aki vállalja?

Figyelt kérdés
Az első baba koraszülött lett és császárral született. Mindig is féltem a szüléstől, egész terhességem alatt beszélni sem akartam róla. Aztán nem tudjuk miért elfolyt a magzatvíz a 33.hét végén és ki kellett szedni a babát, mert a szülés nem indult meg, így császármetszést alkalmaztak. Minden olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem fogtam. Talán az én szempontomból jobb is így. Szeretnénk mégegy babát, de nem szertnék szülni, így olyan orvost keresek aki megért és vállalja a császárt.
2010. nov. 2. 09:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem az első természetes szülés volt, a második - nem az én kérésemre - császár, 5 hónapja, de százszor inkább az utóbbi, az utóhatásai is könnyebbek voltak számomra, és maga a császár egy csodás álom volt a szüléshez képest. Lehet, 20-30 éve jobban kaszaboltak az orvosok, és jobban fájt?
2010. nov. 5. 11:07
 22/22 anonim ***** válasza:

lehet, tény za hogy akkor mág hosszában vágtak, kapcsoztak, anyám hasát 25 évesen elintézték rendesen

Másrészt én 2 nagy babát (4,4 ill 3,95 kilós) szültem simán eda-val és örülök, hogy nem lett császár, az mégis csak egy komoly hasi műtét.

Végig azon paráztam, csak császár ne legyen.

utolsó előtti

2010. nov. 5. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!