A második babát is császárral szeretném szülni.
Ajánlanátok orvost aki vállalja?
Figyelt kérdés
Az első baba koraszülött lett és császárral született. Mindig is féltem a szüléstől, egész terhességem alatt beszélni sem akartam róla. Aztán nem tudjuk miért elfolyt a magzatvíz a 33.hét végén és ki kellett szedni a babát, mert a szülés nem indult meg, így császármetszést alkalmaztak. Minden olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem fogtam. Talán az én szempontomból jobb is így. Szeretnénk mégegy babát, de nem szertnék szülni, így olyan orvost keresek aki megért és vállalja a császárt.
Azért a hüvelyi szülés a terhessé természetes befejeződése, a császármetszés meg egy sürgősségi, életmentő beavatkozás kell(ene) hogy legyen.
Maximálisan igazad van !!
2010. nov. 4. 07:43
12/22 anonim válasza:
Dragam te voltal az aki elkezdett idiotazni. Koszonom a jovikansagokat csak sajnos en mar tulvagyok rajta es nagyon jo elmeny volt mert mar 3 nap utan sajat felelossegre elhagytam a korhazat. Meg mielott a termeszetesen szulo nok tarsadalma lebombazna csak annyit akarok mondani hogy mindenkinek szive joga ugy szulni ahogy akar de ez a kedves kis szerencsetlen hozzaszolonak nincs joga olyant irni a kerdezonek az elozmenyeket ismerve hogy a csaszar az nem szules. meg csak annyit az idiotazonak hogy ha nem birja az idegrendszered a beszolasokat akkor keress valami egyhazi forumot es ott osszad az eszt!
2010. nov. 4. 08:40
13/22 anonim válasza:
8:36-os vagyok!szerintem ez hülyeség,h az anya válassza meg!szerinted kedves utolsó miért van az hogy ha vkinek meghal a babája a 20.hét körül(és utánna)megkell,h szülje?!azért mert a császár a második legnagyobb hasi műtét,és kiha a következő terhességre ill.a szülésre!kialakulhat akár trombózis is!nem hiába nincs engedélyezve,h az anya megválassza!ha meg ennyire buta vagy olvass utánna!
2010. nov. 4. 09:03
14/22 anonim válasza:
Dragam te voltal az aki elkezdett idiotazni- te okoskodsz, hogy aki császárral szül az már nem is anyai szeretet... Nem én mondtam ilyen marhaságokat.
És ha a szükség úgy hozza nyilván császár, de ne az anyuka válassza már ki, amikor ő nem ért úgy hozzá mint egy orvos.
2010. nov. 4. 10:14
15/22 anonim válasza:
az anyai szerettrol szolo irasom csak hasonlat volt arra amit te irtal:"a csaszar nem szules" es erre te kezdtel el idiotazni...azt tudom tanacsolni hogy maskor szepen lassan olvassad hogy legyen ideje az agyadnak felfogni a lenyeget.
Olyan nagy hos anyak vagytok...szerintetek kit erdekel az hogy szenved-e az ember szules kozben vagy sem...az eg vilagon senkit. tudom hogy egy no nem valaszthatja meg hogy hogyan szul de a kerdezo IGEN mivel mar volt egy csaszarja. Semmivel sem lesz jobb elmeny neki a szules ha a felelemtol blokkolja mad a folyamatot. Ne legyetek mar olyan nagyon beindulva mert mar szinte latom hogy habzik a szatok a duhtol hogy ilyet mertem irni. Meg mielott butanak neveznetek hat olvassatok ti is utanna ugyanis a csaszar a babara nezve sokkal biztonsagosabb mint a natur szules. En nem akarlak gyozkodni titeket mert latom hogy elszantak es bevadultak vagytok csak az legyen vilagos szamotokra hogy ha valaki csaszart akar attol meg jo anya es a gyerek tovabbi eletehez semmi koze a szules modjanak! ja es meg egy par jotanacs; figyelmes olvasas, nyugalom es kerulni az idiotazast meg a "jokivansagokat"
2010. nov. 4. 11:48
16/22 anonim válasza:
Nem értem miért lenne biztonságosabb?!pl,ha megvágjág a picit akkor mi van?tudom szülés közbe is adódhat bármi-épp ezért van a császár!nem azért,h aki még nem is ismeri a fájdalmat,az kérje!nevetséges,h mennyire tudatlan vagy!mint már írtam,sokkal veszélyesebb a császár az anyára nézve is!persze,ha muszály akkor nincs mit tenni!pozitív hozzáállás-ennyi!ja-a kérdezőt sztem biztatni kéne,h máshogy álljon ehez a kérdéshez!segíteni kéne neki,h összeszedje magát,és arra gondoljom,h a szülés a legcs-abb dolog!1császár még nem zárja ki azt h a következő term.szülés legyen!2 már igen!
2010. nov. 4. 13:16
17/22 anonim válasza:
A császár nem szülés, hanem hasi műtét, ha tetszik ha nem.
Olvass te utána te sokeszű, én csak jókat röhögök rajtad.
Érdekes módon 1000évvel ezelőtt is születtek emberek, azok vajon hogy? Meséld már el nekem te buta liba.
2010. nov. 4. 13:42
18/22 anonim válasza:
valoban, ezer evvel ezelott is szulettek emberek, orvosi segitseg nelkul. de ezer evvel ezelott nem volt orvostudomany, nem voltak eletmento mutetek, nem voltak gyogyszerek a fajdalmak csokkentesere es a problemak megoldasara. akkor terjunk vissza az oskorba es ha faj a fejunk, ne vegyunk be gyogyszert, ha betegek vagyunk, ne menjunk rvoshoz. elvegre ezer evvel ezelott sem mentek az emberek. nem? a buta libazas meg semmi mast nem bizonyit, csak azt hogy az indulataidnak keptelen vagy hangot adni emberi modon...persze az is lehet, hogy nincs megfelelo szokincsed. termeszetesen valaszolhatsz egy ujabb "hulye libas" uzenettel, de ezzel ujbol magadat fogod minositeni. a kerdezo kismamanak pedig azt javaslom, hogy beszelje ezt meg egy orvossal es olyan dontest hozzon, ami a leghasznosabb es legkevesbe kockazatos szamara es a babaja szamara.
2010. nov. 4. 14:04
19/22 anonim válasza:
hát te nagyon okos vagy :D
biztos azok táborába tartozol akik azért örülnek a császárnak, mert szebb lesz a baba fejformája :D
2010. nov. 4. 14:54
20/22 anonim válasza:
Anyukám engem császárral szült, az ikerhugaimat meg simán, ebből az egyik faros volt.
Azt mndta 100x inkább a hüvelyi szülés, ez azért elgondolkodtató.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!