Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, szülnétek...

Császáros anyukák, szülnétek újra császárral?

Figyelt kérdés
Így,hogy tudja az ember,hogy mi vár rá..Akinek a 2.babája IS császáros lett,mennyivel volt másabb a fájdalom???
2011. szept. 29. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Én természetes szülést szeretném másodszorra (dec 31. körül). A császárt nem magam miatt akarom elkerülni, hanem a babám miatt. Nekem olyan mindegy, hogy a baba születése születése előtt szenvedek egy napot, vagy utána. Az viszont nem mindegy, hogy ha megszületett a kicsim, akkor rögtön a kezemben tudom-e tartani vagy sem. Hogy ő a sok érzéstelenítőtől és infúziótól (nyugtatótól) teljesen kábán jön a világra és 3 nap után tér csak magához, vagy egy izgága újszülöttként lát napvilágot, aki rögtön a cicire vágyik és arra, hogy az én testemen melegedhessen, és "tud" magáról.

Én egy gyógyszermentes, eszemnél lévő, az eseményeket teljesen tisztán megélő szülésre vágyom.

A császárom nem ilyen volt.

2011. szept. 30. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!Örülök hogy neked sikerült simán szülnöd,de ki mondott ilyet hogy nem tarthatod egyszerre a kezedben?

Esetleg csak akkor ha altatnak.

Nekem gerinc érzéstelenítés volt,végig fent voltam,egyszerre láthattam,és már a 3-ik nap volt tejcsim.

Sajna én nem simán hoztam világra gyermekeimet,de hálát adok az égnek hogy feltalálták,mert annó a kislányommal ottmaradtunk volna mindketten!

2011. szept. 30. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:

13,01-es: ne haragudj de hülyeségeket írsz. a komplikáció mentes császárnál nincsen semmi ami megakadályozná hogy ne fogd meg a gyermekedet. nincsen kábító, bódító injekció, infúzió. ha altatnak is, olyan gyorsan kapják ki a gyereket, hogy mire eljutna a véráramába addigra már ki is vették őt.

mert ha te az érzéstelenítőre fogod hogy a gyerek kába tőle akkor ugyanígy mondhatnád az oxitocinra vagy a gázra is.szóval ne haragudj de közel sem úgy zajlik egy császár mint ahogyan te "tudod"

2011. szept. 30. 13:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm a sok választ!

Azzal én sem értek egyet,hogy kábán jön a világra!!Az én kisfiam se volt kába,sőt nagyon is az eszénél volt:)

Ha lesz következő babám,én is császárral szülném.Tudom mire számíthatok!

2011. szept. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!