Szülnétek olyan orvosnál, aki abortuszt is vállal?
Igen. Nem érdekel, hogy hány abortusza volt a dokinak, ha közben az én terhesgondozásomat tökéletesen ellátja és a szülést is tökéletesen levezeti.
Kétszer szültem, egyszer sem kérdeztem meg, hogy vállalnak-e abortuszt, mert nem érdekel, nem ettől lesz valaki jó vagy rossz szakember.
És ez független attól, hogy én mit gondolok az abortuszról, de azt most nem írom le, mert nem ez a téma.
Igen!
Attól még jó orvos, ez is a munkájához tartozik sajnos!
Egyébként meg nem kérdeztem a terhességem alatt egyik orvosomtól sem, hogy végez-e abortuszt! :o)
Ismerek olyan dokit, aki nem vállal abortuszt. Hívő keresztény.
A kérdésedre válaszolva: nem, nem szülnék olyannál.
Én nem ezzel foglalkozom. Nekem az a fontos, hogy engem, és a babámat tökéletesen, szaktudása maximumát nyújtva kezeljen, és gondozzon.
Ahogy nem ítélkezem azok felett, akik abortuszra mennek, nem vagyok álszent, hogy a doki felett ítélkezzek.
Viszont számomra nem egyértelmű, hogy pl. a missed ab is ide tartozik? Vagy az az abortusz, amikor olyan babát vesznek el, aki él, de élettel összeegyeztethetetlen betegsége van?
Őszintén szólva ha egyszer ne adj isten ilyen előfordulna velem (nem szeretnék se beteg babát, se missed ab-ot) akkor örülnék, ha a dokim ehhez is értene, nem csak nekem ugrana, mint első ilyen páciens. A szaktudást és a gyakorlatot fontosabbnak tartom a hitnél (de ettől tiszteletben tartom, ha hitbéli kérdés miatt nem vállal a doki)
"az én dokim vállal abortuszt, ráadásul jó pénzért."
Ezt most nem értem. Az abortusznak fix ára van, nem? Vagy ő még hálapénzt szed érte???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!