Szőny vagy Tatabánya? Ti melyiket javasoljátok? Hol szülnétek?
Tatabánya mellett egyedül a koraszülött osztály szól. Amúgy katasztrófa az egész! Ha nincs semmi gond, akkor el tudnak látni, de ha probléma van, akkor hiányzik a szakértelem. Én a tatabányai kórházat nagy ívben kerülöm, ha itt maradok, akkor a gyerekemet megölik, és nagy valószínűséggel kiveszik a méhemet, és mindezt egy mióma miatt, amit itt két orvos sem vett észre, a harmadik (a főorvos) meg egyből meg akarta lépni ezt a drasztikus dolgot. Most 37 hetes vagyok, és semmi gondom nincs, hála a SOTE I. klinikának.
Nekem döbbenetes volt az itteni hozzáállás, mindenki mondta, hogy meneküljek innen.
Apróságok: nem meehet be az apa a császásor szülésre, császárnál katétert nem érzéstelenítés után teszik fel (ez miért fájna nekik???), a terhesgondozás bonyolult, uh nem alapos (ökölnyi miómát nem láttak-no comment), bunkók (ez persze egyéni, velem azok voltak, és nem vagyok kényes).
Nekem a legdurvább az volt, hogy a főorvos nekem azt mondta, hogy itt Tatabányán az összes orvos hülye. Akkor minek alkalmazza őket??? Ha mindenki hülye, akkor én oda minek menjek be????
Egyszóval: nem ajánlom.
Köszönöm szépen a válaszokat. Kedvesek vagytok, hogy segítetek a döntésben nekem. Aki még tud írjon további véleményeket nyugodtan, várom a tapasztalatokat.
És egyébként olyan létezik, hogy én ha szeretnék császárral szülni, akkor ezt pl. Szőnyben megoldható? Szóval ezt lehet kérni egy dokitól? Vagy nincs ilyen, hogy én császárral szeretnék szülni?
Szia!
Köszi a válaszod.
Igen, a fájdalom küszöböm nulla, sajnos.
Minden vérvételnél elájulok. És emiatt nagyon félek, és ezért szeretnék inkább császárt. Tudom, mondják, hogy az meg utána fáj, de én inkább azt szeretném...
Rettegtem a szüléstől, és azt gondoltam hogy a fájdalomküszöböm = a nullával. Fogadott orvos nélkül, 2 héttel korábban, indítással szültem Tatabányán. Le a kalappal a szülésznők és a csecsemősök előtt. Én semmi rosszat nem tudok mondani, pedig 1,5 hétig voltunk bent.
27 éves nő, 9 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!