Én Szőnyben szültem,teljesen meg voltam elégedve velük.Tatabányáról csak rosszat hallottam,védőnő sem ajánlotta! Én 3 napig vajúdtam mire megcsászároztak,de azért vártak,mert azt mondta a doki,hogy ad esélyt a babának,hogy normálisan megszülethessen!Amikor látták,hogy éjjel fél 11kor még sétálok a folyosón,szólt a szülésznő,hogy menjek be csinál egy nst-t hátha úgy állunk ,hogy szülhetek már és vége a szenvedésemnek! Egyik válaszoló írta,hogy T.bányán érzéstelenítés előtt teszik fel a katétert ,nekem Szőnyben is előtte tették fel! A másik hogy nem lehet bent az apa császárnál,úgy tudom,hogy Szőnyben sem! Vagy engedik? Nagyon jó lenne,mert valószínűleg megint császárral szülök,és szeretnénk ha férjem bent lehetne!
2011. márc. 30. 11:31
12/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok,azt még elfelejtettem írni,hogy úgy hallottam/tapasztaltam ,hogy a Rókay doktor úr "szeret" császározni!Amikor bent voltam több kismamát elég hamar megcsászározott,ha ő lett volna a dokim nem szenvedtem volna 3 napot! Talán ha felfogadod orvosodnak,nagyobb esélyed lenne a császárra! Engem császároztak,de hidd el,hogy nagyon sokáig rettenetes fájdalommal jár minden felkelés,megfordulás...
2011. márc. 30. 11:36
13/20 anonim válasza:
Én írtam a katétert, meg a császárt apukával, és jogos a feltevésed!! Rosszul fogalmaztam! Sajnos azt nem tudom, hogy Szőnyben hogyan történik, tehát ez nem érv. Én a SOTE-n szülük, ott lesz így, és csak ezért írtam, viszont a kérdés nem ez volt.
2011. márc. 30. 16:29
14/20 anonim válasza:
bocsánat, hogy beleugatok és elnézést az offért. a katétert nem azért helyezik fel előtte, mert az nem fáj.
csak az érzéstelenítés után kb. 6 perc van kivenni a babát, és abba nem fér bele a katéter. én legalábbis így tudom.
Sote-1-en hipergyorsan menetközben teszik fel, tehát már hat az érzéstelenítő, de még érzed.
2011. márc. 30. 21:02
15/20 anonim válasza:
Tesóm Szőnyben szült és bent lehetett volna az apa, csak külföldön volt. De ez a sima szülésnél.
Császárnál sztem sem lehet bent hozzátartozó.
2011. márc. 31. 16:03
16/20 anonim válasza:
1 hete szültem Tatabányán, borzasztó volt. A dokim nagyon jó volt, de ami utána jött...a legrosszabbat a csecsmősökről tudok mondani. Úgy vettek, mintha már otthon lennénk, úgy kellett krni őket mindenlért, hogy segítsenek (pl fürdetni is!) Senki sem mutatta meg hogy kell szoptatni. Friss gátsebbel mozdulni nem tudtam, és fél napig azért nem ettem, mert nem tudtam lehajolni a bőrödhöz az evőeszközért. Amikor negyedszer szúrták meg a babám ujját és megkérdeztem, hgy miért kell négyszer megszúrni, azt mondta, hogy ő azt nem tudja...
A végén már sírtam. Nem szülnék ott még egyszer.
2011. márc. 31. 16:23
17/20 anonim válasza:
Sziasztok Én 3,5 éve szültem Szőnyben,mindenki nagyon kedves volt,de sajnos nálam komplikáció lépett fel szülés után.Vissza maradt egy placenta darab amit csak akkor vettek észre amikor már jöhettem volna haza.Szóval majdnem elvéreztem,de Tatabányáról annyi rosszat hallottam hogy még így is Szőnyt választanám a kettő közül.
2011. márc. 31. 19:55
18/20 anonim válasza:
1 hete szülő nőtől kérdezném ki volt a dokija M.Z? őt nagyon dícsérik.
2011. márc. 31. 20:01
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket, tapasztalatokat. Írjatok még minél többet, mert látom sok embert érdekel a téma. Köszi
2011. ápr. 1. 09:21
20/20 anonim válasza:
Én a Mozejkonál szültem 100%ig meg voltam vele elégedve! Császároznia kellett,műtét után rögtön jött és mondta,hogy mért nem sikerült a szülés,meg legközelebb csináljunk kisebb gyereket:) .És pártolja a homeopátiát is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!