Miért nem lehet ott a párom császáros szülésnél?
Figyelt kérdés
Minden kórházban így van?
4 évvel ezelőtt nővéreméknél bent volt a sógorom.
Ahol én szülök, ott nem engedik be. Miért lehet ez?
Én szeretném, SŐT ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen... :(
2011. máj. 6. 07:41
41/43 A kérdező kommentje:
Hetényiben és júliusban.
Pont ez az, hogy páromnak egy nagy 'élményt' jelentene. Ő szeretné, én is .. de itt már kaptam hideget - meleget, úgy, hogy inkább lemondok már mindenről ...
Azért köszi a normális hangnemű és értelmű válaszokat azoknak, akik így írták le véleményüket.
2011. máj. 6. 14:07
42/43 anonim válasza:
Én vagyok a péterfys... Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz priviben, ill. ha nem ragaszkodsz a dokidhoz, és tuti császár lesz, akkor elgondolkodhatsz orvos és ezzel együtt kórház váltáson. És akkor bent lehet a párod. Én tudom ez mennyire fontos. Átestem rajta és azt gondolom, hogy ez az élmény nem csak a természetes úton szülő anyáknak és apáknak jár. Elég trauma volt nekem, hogy le kellett mondanom a sima szülésről. Erről már nem akartam....
43/43 anonim válasza:
elsőnek is nem altatnak az érzéstelenítést kapsz,simán elférne a férfi a műtőben,ő se látna semmit.nekem párom nem volt bent,nem is tudta h műtenek mert kb 20perc alatt dölt el és nem tudtam neki szólni,jó lett volna ha bejöhet de talán jobb így,nagyon megviselt engem is,és sztem őt még jobban megviselte volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!