Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit és hogyan? Ha valaki...

Mit és hogyan? Ha valaki terhes és bekerül a szülőosztályra mi az első dolog amit műtétnél elvégeznek? (Nem Császáros) sima szülésnél és még mit csinálnak leírná ezt nekem valaki mert egy kicsit félek!

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehet hülye vagyok de nem értem a kérdést!!:(
2010. okt. 6. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Bemész, ha nem sürget a tatár, ctg majd beöntés, ha sürget akkor csak beöntés, majd fájások stb, ha burokrepedt magaától akkor nincs ilyen de ha nem akkor repesztik, majd mikor a szülőágyra kerülsz ott már csak nyomsz,közvetlen a baba kijövetele előtt szuri a gátba majd a vágás, kijön a baba, majd a lepény, összevarrnak és kész.

Durván enniy.

2010. okt. 6. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
" Ha valaki terhes és bekerül a szülőosztályra mi az első dolog amit műtétnél elvégeznek? " na én ezt nem értem??Műtét??Sima szülésnél??Max gátmetszés....
2010. okt. 6. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Fogalmazd meg rendesen a kérdést!
2010. okt. 6. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, nekem csak ctg volt mert olyan gyorsan ki akart jönni a babókám, hogy másra már nem volt idő. :)
2010. okt. 6. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Milyen műtétnél? A sima szülés nem műtét. A császár a műtét.

Tedd fel a kérdést érthetően, hogy most mire is vagy kíváncsi?

2010. okt. 6. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem értem mit is szeretnél tudni valójában...ha nem a császár,akkor milyen műtétre gondolsz?!
2010. okt. 6. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:

én éjfélkor mentem be. az ügyeletes aludt :) felültem a nőgyógyászati székbe, jött a doki megvizsgált, vett magzat vizet, megnézte a méhszájamat. bent is tartottak éjszakára, párom még hazajöhetett. elküldtek átöltözni, majd a szülő szobába kísértek, és h próbáljak pihenni, aludni ha tudok... reggel 7 től óránként jöttek és nézték a méhszájamat, és folyamatosan rajta voltam az nst gépen. ennyi volt. mikor eljött az idő edát kaptam, katétereztek, burok repesztés, és a szülés.

a magzatvíz vizsgálat nekem nagyon rossz volt, a katétert nem is éreztem!jó volt a szülésem, már amennyire lehet jónak nevezni :)

2010. okt. 6. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de még lenne kérdésem! mi az a ctg? fáj a beöntés? mi az a burok repesztés és fáj e? szuri a gátba?ez fáj? és a vágás? na meg a lepény hogy jön ki?
2010. okt. 7. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Mire megkapod a szurit a gátba és vágnak, már annyira fáj minden, hohy meg sem érzed :) De ha jól megy akkor a vágás után már gyorsan vége! Ne félj! Az én fájdalomküszöböm is a béka segge alatt van, Mégis szülés után, már amikor varrt a doki, úgy gondoltam, hogy: "Nem is volt ez olyan nagyon rossz,2 év múlva ugyan itt!" :)
2010. okt. 7. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!