Mit és hogyan? Ha valaki terhes és bekerül a szülőosztályra mi az első dolog amit műtétnél elvégeznek? (Nem Császáros) sima szülésnél és még mit csinálnak leírná ezt nekem valaki mert egy kicsit félek!
Bemész, ha nem sürget a tatár, ctg majd beöntés, ha sürget akkor csak beöntés, majd fájások stb, ha burokrepedt magaától akkor nincs ilyen de ha nem akkor repesztik, majd mikor a szülőágyra kerülsz ott már csak nyomsz,közvetlen a baba kijövetele előtt szuri a gátba majd a vágás, kijön a baba, majd a lepény, összevarrnak és kész.
Durván enniy.
Milyen műtétnél? A sima szülés nem műtét. A császár a műtét.
Tedd fel a kérdést érthetően, hogy most mire is vagy kíváncsi?
én éjfélkor mentem be. az ügyeletes aludt :) felültem a nőgyógyászati székbe, jött a doki megvizsgált, vett magzat vizet, megnézte a méhszájamat. bent is tartottak éjszakára, párom még hazajöhetett. elküldtek átöltözni, majd a szülő szobába kísértek, és h próbáljak pihenni, aludni ha tudok... reggel 7 től óránként jöttek és nézték a méhszájamat, és folyamatosan rajta voltam az nst gépen. ennyi volt. mikor eljött az idő edát kaptam, katétereztek, burok repesztés, és a szülés.
a magzatvíz vizsgálat nekem nagyon rossz volt, a katétert nem is éreztem!jó volt a szülésem, már amennyire lehet jónak nevezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!